BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,72
ALTIN 2.428,91

Erdoğan'ın yakınındaki isim: Kararsız mısınız?

Bir dönem Erdoğan'ın metin yazarlığını yapmış AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, Yeni Şafak'taki köşesinde referandum öncesi kararsız seçmene böyle seslendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
yoksayok

Cumhurbaşkanının yanında yer aldığına göre artı birde yazarlık yaptığına göre varın hesaplayın aylık kazancını. Amanda EVET BASIN DEMESİNDE NE DESİN. MİLLETİ,ÜLKENİN GELECEĞİNİ,HALKIN SEFALETE DÜŞECEĞİNİ DÜŞÜNEN VARMI? ANAYASADAN,GELECEĞİMİZDEN BAHSEDEN YOOOOK.

nedenevet

Mührü EVET bas,AKPli,MHPli,CHPli,MSPli ne olursan ol İKTİDARDANDA ÜSTÜN OLAN EGEMENLİĞİNİ YANİ GÜCÜNÜ TEK KİŞİYE VER,KUL OL. Bunu savunan yandaş yazarlar,azmış zenginleri parsayı toplasın.Evet deyince SENİ artık HESABA KATAN OLACAK MI? ASLA HAYIR,DENDİĞİ GİBİ SEÇİM MEÇİM YOK yani gücün,kanadın kırılacak.

Ali

% 65 oyu var adamlar korkudan ödü patlıyor. Sonuç HAYIR çıksa ne olur siz düşünün bunları.

AYSE GULOGLU

ARKADAS BU REFARANDUMLA ILGILI HIC HIC BIR ACIKLAMA YOK NEYIN NESIDIR BU SISTEM DIYORUZ GENE YOK HER SEY IYI OLACAK GUVENIN BIZE EVET DEYIN BASKA VARMI HE BIRDE KILINCDAR OGLU BUNU YAPTI BUNU DEDI BANANE KEMALDEN VEYA BAHCELIDEN VEYA ERDOGANDAN BURDA VATANIM SOZ KONUSU.HIC KUSURA BAKMAYIN HAYIR HAYIR HAYIR

fikret boduroğlu

kararlıyım.HAYIR diyeceğim.ülkenin ve ülke insanının geleceği ortak akıl ile belirlensin diyorum.ÇOBAN istemiyorum,çünkü KOYUN değilim.

  • 1