BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.432,68

Erdoğan'ın istifasını istediği Ahmet Edip Uğur'dan flaş karar!

BALIKESİR Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur temel atma töreninde ortaya çıktı. Ahmet Edip Uğur'dan beklenen son dakika istifa açıklaması da bu törende geldi. Ahmet Edip Uğur 'kıyametimiz koparken' deyip bomba açıklamalar yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 47 Adet Yorum
Misafir

Bu koltuklar hiç kimsenin babasının koltuğu deyil, Reisimiz ne düşünüyorsa bir bildiği vardır,belki onlar dan daha iyileri vardır,ben şahsen bir Balıkesirli olarak Edip Uğur'un değiştirilmesini uygun buluyorum ,çünkü Balıkesir sporun hali ortada

Misafir

ZEYNEPE; MUHTESEM PERFORMANS GÖSTERMIS USTASI VAY VAY VA Y 1 EURO 4.5 TL OLMUS ,1 DOLAR 3.7 OLMUS AMA PERFORMANSI SÜPERMIS HAAA ETIN KILOSU 48 TL ZEYNEP HANGI KAFAYI YASIYORSUN HAAAA YOL YAPTI KÖPRÜ YAPTI DIMI YAPTIGI KÖPRÜDEN GECEN YOK ISLETEN FIRMAYA DEVLET BIDE PARA ÖDÜYOR

Misafir

ZEYNEPE" ZEYNEP TOPLAMIS CIKARMIS BÖLMÜS REIZINI BASKAN YAPMIS EEEEE ZEYNEP MESELE O"NUN BASKAN OLMASI DEGIL KI NASIL OLDUGU VE OLSA BILE BU MEMLEKETIN YARISI NEFRET EDIYOR VEE DÜNYANIN KATAR HARIC HEPSI KAPISINI KAPATMIS ....BAK LAIK TÜRK KESIM CEHEPE HEDEPE ELELE DIYE OYLARI KESTI DIYORSUN...DOGRUDUR!!!!! KESKE MÜSLÜMAN KESIM DEDIGIN AKEPELILERDE AKEPEYE OY VERMESE OSLODA DOLMABAHCEDE PKK ILE PAZARLI YAPTILAR DIYE

REHABİLİTASYON MERKEZİ...

HAYVANLARA REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇAN İNSANDAN ZARAR GELMEZ,AKP İYİ DÜŞÜNMELİDİR.

davut

Beğenilmeme manyağı olmuşsun Zeynep. Çünkü saçmalamışsın.

vatan

neden istifa ettiriliyorlar açıklayın artık

SORU ÇAL,KAMPLARA KATIL....

SORU ÇALIP,FETÖ'NÜN KAMPLARINA KATILARAK KADROLARA YERLEŞENLER,KILIKTAN KILIĞA GİREREK KADRO KAPANLARIN OLDUĞUNU BİLMEYEN YOK.HEM ESKİ HSYK DÖNEMİNDE,HEM ŞİMDİKİ HSK DÖNMEİNDE SINAV KAZANANLARIN KAÇ TANESİ FETÖCÜ DEĞİL İNCELENİRSE SAMİMİYET ANLAŞILACAKTIR.FETÖCÜLERE NE VAAT ETTİKLERİNİ BİLMİYORUZ AMA İLERİKİ YILLARDA NE YAPABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUZ.

ihsan

konu8şmayı çarpıtmayın adma açıkça vefa gösterip görevime veda edeceğim diyor

Misafir

darısı geri kalan fetöcü belediye başkanlarının başına. şu ak saçlı meselesi de çözülse de Giresun da rahat etse

Hasan

Fetöye verdiği oeşjeşkerin hesabı sorulsun. Çocukları fetö okulunda okudu deniyor zaten

Misafir

Bu istifaların böyle sulandırılmasının altında yatan neden ne acaba? istifaları isteniliyor ise bu kapalı kapılar ardında bildirilirdi ve istifa ederdi hepisi.

Misafir

Seçimle gelenlerin azledilmesi akla seçimlere gerek olmadığı fikrini getiriyor!Hepsi atamayla gelsin.Cumhurbaşkanı kimi isterse onu getirsin.

mustafa

bursada istifa sadece bşbldiyeyele kakırsa fazla birsey değişmez özellikle dağ yöre bld yelerde istife ettirilmeli merkezde aldıkları oylara bakın görursunuz ilçe başkanlarıda gönderilmei dağbolgesi teskilatları birer boş makinistsiz vagon

aliveli

mehteri fazla kaçırmışsın zeynep.maşallah hangi kahveye takılıyon?

Misafir

İstifa etseler ne olur yine türkiyen in en zenginleri arasında yer alacaklar iyi yük kaldırdılar.

Antitrol

zeynep sen en iyisi organik hoşaf yap.Sıbistan'dan et geliyor çok yağlıymış hararet yapar..

Zeynep

1- Laik Türk kesim ,Chp 'den Hdp ile elele tutuştugundan beri oyunu çekti , İlhan Kesici bile aday olsa fark etmez ! 2- Laik Kürt kesim ,zaten yıllardır Hdp 'ye oy veriyordu , Chp 'ye vermeye başladı da kaç topladılar ? 3- Dindar Türk kesim ,ki fetöcü olmayan samimi Müslümanlar zaten alternatifsiz Erdogan diyorlardı , yine diyeceklerdir .4- Dindar Kürt kesim , ki çogu bir zamanlar Ak Partili idi , eger azıcık vatan sevgileri varsa komplekssiz yine Erdogan diyeceklerdir , demeyenler ya Hdp- Chp diyebilir ki son referandumda zaten dediler . Meral Akşener kendini çok çok yıprattı ,Sinan Ogan bile katılmadı sonunda ki sona dogru ayrılmalar çogalacaktır . Yeni parti Ak Parti'nin içinden bile çıksa , fosss çıkar çünkü Erdogan 'ın kişisel oyu hep partiden önde oldu . Eeee ?? Kim olacak Misafir , sen mi ??:))) Hem daha çokkk var , dur bakalım ,yeter ki Erdogan böyle devam etsin !!

Haberci

Cumhur başkanımız herzaman siyasi manevralarda başarılı olmuştur.Ona güvenelim.Darısı chp nin senelerdir başında olan belediyelerin başına.

M samar

Tek kişi işi değil parti denen bir irede var tüzük var yasa var uyulması gerekenler bunu bilende bilmiyende konuşur

Zeynep

Misafir bilmem ne = 1- Öncelikle eger cevap vermemi istiyorsan ,bir daha sakın bana öyle laubali ve terbiyesizce hitap etme . 2- Kek , pasta vb. da yaparım , aklım erdigince de bir zamanlar trollük görevini an be an yapan ,aksatmadan yalakalık ifa eden SİZlere karşı ,şu an gerçek bir vatanseverlik göstererek her türlü engellemeye karşın sadece imanı ve kendi gücüyle ayakta duran , milletinin yanında olan , muhteşem performans sergileyen bir ADAMA karşı minnet görevimi yerine getiriyorum sadece . 3-Ne demiştim ? Bizde vatanhaini çoktur ama ondan da fazla vatansever vardır diye ...İşte seçim günü o vatanseverlerin hepsi ama hepsi , ister laik , ister dindar ,sırf bu yüzden ERDOGAN diyecek ! Görürsünüz çünkü bu ülke Abd'nin ve Ab 'nin saklı yüzlerinden çok çekti , çekiyor !! Görürsünüz !!

vatan

işte tek adamlık budur anlladınızmı

Ey akıl nerdesin?

Ne tuhaf bir durumdur böyle!.. "KÜTÜĞÜ KOYSA SEÇİLİR" diye o zamanlar durumu yadırgayan ve söylenenlerin, şimdi ise adayı listeye koyup ADAYDAN DAHA FAZLA ÇALIŞAN VE OYLARIN ÇOĞUNUN SEBEBİ HİKMETİ TAMAMEN KENDİSİ OLAN KİŞİ, O ADAYI ÇEŞİTLİ AMA HERKESÇE BİLİNEN AMA İSPATI İÇİN ZAMAN KAYBI OLABİLECEK DURUM ÜZERE İSTİFA ETMESİNİ İSTEDİĞİNDE "seçimle gelen seçimle gider" şarkıları söylemeleri neyin göstergesidir acaba?

sm8tık

TEK ADAM İSTEDİĞİNİ AZLEDİYORSA.. Yakındır.. Millet de görevini yapacaktır.. DEMOKRASİ TEK KİŞİLİK OLAMAZ

Vatandaş

Millet'te yedi bu numaraları.

metin

ak parti hergeçen gün kan kaybı inanın belediye başkanları istifa etsin ist ank bursa seçimlerde çok fazla oy kaybedecegini sanıyorum seçimle gelen seçimle gitmezmi neler oluyor