BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.432,87

Davutoğlu'ndan STV ve Zaman açıklaması

Davutoğlu Ekrem Dumanlı'nın Zaman ve Samanyolu televizyonuna el konulacağı iddia eden Ekrem Dumanlı'ya tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
hüseyin

O gazte v televizyonlar olmasaydı müsümanlara yapılan zulümleri kimse duymazdı, birde nasıl görmek ve okumanıza bağlı. bir yanda yandaş ve küfürbaz medya bir yanda hakkı savunanlar

canan

Zaman ve STV yalancı neden şu an şu saniye hükümet aleyhinde yayın pıyorsun sadece kumpasınız azalıdı gücünüz azaldı o yüzden hıncınız.

srht

2 yıl önce rte Türkçeyle felsefe yapılmaz diyenler var bunu demek ırkçılıktır dediği video kaydı duruyor izleyin, şimdi ne diyor Türkçe ile felsefe yapılmaz Osmanlıca gerekir vs vs tıpku osloda görüşen neyse neyse ben biraz daha ayran içeyim iyi geliyor :)

entelektüel hamsi

yuh de arkadaşım,biz de diyoruz.amma velakin hz.Davut as.'ın ismini taşıyan bir insana yahudi,musevi iması yapacak şekilde bay David demek bence hem hakaret,hem en büyük ahlaksızlıktır.

yasin

Demokrasiden özgürlükten dönüş yok ey akp bu ülke anadolu insanınındır

yeni türkiye

Heralde akp yi en çok rahatsız eden şeyin medya olduğu bunlar içinde de STV ve ZAMAN olduğunu bilmeyen anlamayan olmasa gerek.şuan muhalif tam gaz haber yapabilen başka medya yok.

elif

Medyaya darbeyi yapan kimdir ki hala konuşursunuz ey akp

basın özgür müşş!

Gazete tv olmyan şeyi yayınlamıyor ki.yolsuzluk ve hırsıxlıkları delilleri ile yayınlıyor.bu hakaret olabilirmi?16 yaşındaki genç te yolsuzluk hırsuzlık dedi küfretmedi.eğer gerçekten suçsuzsanız her vatandaş gibi mehkeme karşısına çıkarsınız.millete hakaret ediyorsunuz.

ahmet ersin

bence bu adam sağ kol değil sol bacaģi bile olamaz cemaatin.

SERDENGECTI

Hangi hakaretleri yapiyorlar? Birkac tane ornek versene!!! Hukuku cigniyorsunuz demek hakaret moi? Zulmediyorsunuz demek hakaret mi? Yolsuzluk dosyalarini ortbas ediyorsunuz demek hakaret mi??? BAY DAVID! PATRONUN 400 ayri hakaret ifadesiyle bu camianin liderine hakaret etmisken sen ne maval okuyorsun??? (Simdi bu maval hakaret mi???) Ya da YUHH!!! desem hakaret olur mu???

kadir

Tabi Cem uzana da aynısını söylüyordunuz

  • 1