BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,76
ALTIN 2.429,25

Başbuğ'la ilgili olay iddia! Afrin tepkisinin perde arkasında bakın ne var

Gazeteci Nevzat Çiçek, katıldığı bir TV programında Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ'la ilgili çok konuşulacak iddialarda bulundu. Çiçek, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin ittifak yapması için İlker Başbuğ'un devrede olduğunu ve bu olayın Ankara'da duyulduktan sonra büyük tepkiye neden olduğunu açıkladı. Erdoğan ve Bahçeli'nin Afrin tepkisinin nedeni buymuş.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
Erol Kurt

Başbug degilmiydi israilde aglama duvarında yahudilergibi aglayan bundan vatan için ne beklenir bence abd ve israile çalışan biri..neyin peşinde onuda bilenler iyi biliyor...

mevhibe inal

Demek Sn. Başbuğ korkutuyor birilerini! Tek Adam rejimi sağlıklı değil. Ülkede Demokrasi, Parlamenter Sistem olsa, Avrupa'daki gibi kimse millet vekili olacağım diye bin takla atmaz, koltuğa yapışmazdı.

Misafir

PASA PASA SEN ÖNCE ISRAILDE AGLAMA DUVARINDAKI BOY BOY CEKILMIS RESIMLERIN BIR ACIKLAMASINI YAP SANKI ANITKABIRE GITMIS AGLIYOR YUH ARTIK

Misafir

EĞER UTANMA DUYGUSU YOK OLMAMIŞSA BEN SADETİN YERİNDE OLSAM İ.HAKKI KARADAYI PAŞAYI ADAY GÖSTERİRDİM

Balaban Beyi

AKP nasıl MHP ile koalisyon(=ittifak ) yapıyorsa diğer partiler de kendi aralarında ittifak yapabilir.Bir saygın kişinin buna yardımcı olması da gayet mümkün bir hadisedir.AKP ile MHP ye NİYE BATIYOR BU ?.. Yoksa aynı şekilde karşılarına çıkacak birliktelikten KORKUYORLAR MI?.. Amma bilirsiniz KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR..

suçluyu söyle eyyevlat............

Bakın M.Ilıcak bile bu kadarı olmaz demiş annesi için,şimdi gözden düşecek,açıkça mücadele edemedi annesi için,müebbet o nu da aşmış,beraat demiyor haa.

KILIF BULUNUR..................

TABİ CANIM KENDİLERİNE HERŞEY MÜBAH,BAŞKASI BİRŞEY YAPAMAZ HEMEN YERLER.VE DE BAHANE BULURLAR,İÇERİ BİLE ATILIR FETÖDEN.

Şeker-İş

CHP’li Ağbaba: Erdoğan ve Tiilerson’un gündemi şeker fabrikalarının satışıydı, Tayyip'in yerli ve milli söylemleri var. Yerli ve milli tek şeker fabrikaları kaldı. Bunları neden özelleştiriyorsunuz?..............

emekli

yahu şeker pancarına kota koyan bu hükümet.şeker fabrikalarını kapatan bu hükümet.şimdide özelleştiren bu hükümet ve tabii ki başındaki adam rte.cargil için kanunlar çıkaran bu hükümet.şimdide şikayet ediyorsun.suçlu chp herhalde.komik bir durum.halkı şeker hastası yaptınız şimdide şikayet ediyorsunuz.hatta kanser yaptınız.

Misafir

GELEN DAVULUN SESİDİR.

FAKİR KÖYLÜ

GELİYOR GELİYOR...YIRTINSANIZ DA ÇATLAYIP PATLASANIZ DA KRAL ÇIPLAK KALDI...ARTIK ALDANMAK İSTEMİYORUZ..BİZİM KÖY AKP DEN KURTULDU.ARTIK İYİ İYİ ÇOK İYİ OLACAK İNŞAALLAH.

Misafir

BAŞBUĞUN FARZIMAHAL İKİ PARTİ ARASINDA UYUM SÜRECİ, BİRLEŞME GİRİŞİMİ OLDUĞUNU KABUL EDELİM BUNUN NE MAHZURU VAR. TÜRK VATANDAŞI OLAN HERKES SİYASET YAPABİLİR VE İSTEDİĞİ PARTİDE YER ALABİLİR BU EN DOĞAL HAKKIDIR. SANMIYORUM AMA BAŞBUĞUN BÖYLE BİR İŞE SOYUNMASI TUHAF KARŞILANMAMALIDIR. YANİ İLLAKİ HERKES AKP VE MHP Yİ DESTEKLEMEK ONAMAK ZORUNDA DEĞİL. ZATEN SİYASİ PARTİLERİMİZ PARMAKLARDAN BAĞIMSIZ VE FARKLI VE FARKLI BİLEKTE BİRLEŞİYORLAR. YOK ASLINDA TEMEL KRİTERLERDE BİR FARKLILIK.

Erkin

Vizyonu,kulturu,Ataturkcu yapisi ile tam Turkiye Cumhuriyeti ne Cumhurbaskani olacak lider Sayin Basbug,partilerin birlesip ortak aday olarak 2019 da Basbug u gostermesi lazim...

Misafir

bu yeni seçim sistemi birleşmeyi diğer deyimle ittifakı zorunlu hale getirdi. bu sistem aynı zamanda ittifak yapanlardan bir parti barajı geçerse ortağı doğal olarak seçim barajını aşmasa bile brajı aşmış kabul edecek maddesi artık barajı anlamsız; ittifakları kaçınılmaz kılmıştır. fakat mühürsüz pusulanın kabulü gibi anayasanın emrini görmezden gelen bir hüküm seçimlere bu günden itibaren gölge düşürecektir. sandık başkanları unutabiliyormuş; o zaman gişelerden kaçak geçenler oluyor diye siz geçişleri serbest hale mi getiriyorsunuz, geçene ceza mı veriyorsunuz? bu madde demokratik ilkeler ve seçim güvenlği ile bağdaşmaz. o zaman chp mantığıyla şunu deyin daha iyi; açık oy gizli sayım nasılsa tarihte örneği de var; yaptığınız işler mantığa sığmalıdır.

er meydanı

bu memlekette derdi olan dürüstçe ortaya çıksın öyle dövüşsün..

sameba

Nevzat Çiçek zırlamaya başladığına göre Ak Parti-MHP ittifakı nanay vaziyette..

İzmirli

Gittik dinledik ama iyi parti de iyi bir şey göremedik o sebeple bu parlatma işinin tutacağını sanmıyorum. Ben şahsen dinledim ama iyi partiyi iyi göremedim o yüzden boş bir çabadan ileri gitmez. CHP den biraz oy alırsa alır başkasıda oy vermez bana göre.

mergen

ne dogru ne degil belli olsun tam anlamıyla,halk tam aydınlansın bakalım.sebep buysa hoş degil başbug adam gibi adamdır.

Misafir

Ben de neden bukadar şiddetli tepki verildi diye meraklanmıştım.

kimsesiz

nevzat çiçek üfürüyor. hangi akıl başbuğ gibi miadı dolmuş birini ülkeye hizmet etsin diye yeni sisteme entegre etmeye çalışır.bu tamamen bir karşı senaryodur ve muhalefeti aciz gösterme çabasıdır tutmaz.

ali kaya

eee gavurun ekmeğini yiten gavurun kılıcını sallarmışşş

bir basit vatandaş

Algı operasyonu gibi geliyor.

AL

DOĞRU DEĞİL GİBİ...

MİSAFİR

ÜLKEDE O KADAR ÇOK ULEMA VARKİ ..AMA ÖNEMLİ OLAN NEREDEN KONUŞTUĞU ??

ülkücü

bırakın iftirayı artık...artık sizler çok kötüsünüz...