BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.432,68

Başbakan Yıldırım'dan Anayasa Mahkemesi açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Tutuklu gazeteciler Şahin Alpay ve Mehmet Altan için 'hak ihlali' kararı veren Anayasa Mahkemesinin kararına ilişkin, "Dosyanın içeriğini biz de bilmiyoruz, AYM de bilmiyor. Doğru kararı verecek olan birinci derece mahkemesidir." değerlendirmesini yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

ak partiye oy vermiş biri olarak söylüyorum. bu tür kararlar millet vicdanını yaralar. ne hak ihlali? burada söz konusu olan milletin hakkı ihlal edilmiştir. M.Altan ve aynı kategorideki gazeteci ve akademisyenler 17 Temmuz öncesi televizyon televizyon gezip, DARBE çığırtkanlığı yapmışlardır.

a.l.

her şey sizde niye boş konuşuyorsunuz... kaldırın gitsin aym mi...

Misafir

MUĞLAK VE GÖZ KIRPAN BİR KONUŞMA ....KIZIM SANA SÖYLEDİM AMA, GELİNİM SEN BİLDİĞİNİ YAPARSIN BİZ GÖRMEDİK...HALA GELECEKTE SALDIRI OLACAĞININ KONUŞULMASI ,BU HÜKÜMETİN 15 TEMMUZ OYUNLARINI ARKASININ GELECEĞİVE YİNE BİR OYUNLARIN OYNANACAĞINI KANITIDIR.

Misafir

Türkiyede adaletin bittiği hak ve hukukun olmadığının kanıtı AYM kimse takmıyor baksanıza

Misafir

tahliye edilinceye kadar hapiste kaldılar.gerekçeli karar yerel mahkemeye ulaşıncaya kadar da hapiste kalacaklar.tahliye kararı var,tahliye yok.ne garip memleket?

by

Bağımsız yargı dan bahsedenler yargiya müdahale ediyor.

muro

hepsi sizin çıkardığınız bireysel başvuru hakkından dolayı.250 şehidin kanı yerde kalacağa benziyor.davalar sulandı.hani bu dünyayı zindan edecektiniz darbecilere

  • 1