BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,73
ALTIN 2.425,70

Ama roketler boş araziye düştü!

Sonunda bazı seyleri daha başlamadan bitirir hale geldik. Katil Esad'ın askerlerini Afrin'e sokma girişimi başladığı gibi sona erdi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Misafir

gencoglu efendi, türkiyeyi soyanlar ve dinci çocukları amerikada yaşıyor okuyor bir yanlışın var..

gencoglu

ilginçtir kapitalizme emperyalizme güya karşı çıkan solcular nedense kapitalizmin merkezi abd ye kendilerini ruhlarını hayatlarını kullandırıyorlar orda yaşıyorlar çelişki

Komünist Genç

★★★ Komünist Gençlikten ABD Donanması'nın 6'ncı Filosu'nun denize dökülüşü hatırlatması...★★★ Onlar nutuk çeker, denize biz dökeriz!............

Misafir

Süleyman bey. Boş araziye düştü diyen herkese boş beyin denmez ki. Biz de Tv.den izliyoruz. Boş araziye düştüğünü görünce üzülmüştük. Nereden bilelim savaş taktiğini

Misafir

Sandıklar Erdoğan'a emanet!...........Mühürsüz oy, polis ve jandarma nezaretinde seçim...

Reiz

Yazın güzel ama son paragrafın tam ortasından olmuş.Ağzına sağlık

seyfo

misafir rumuzlu haspa...adam dediğin esad kendi halkını 5 senedir çocuk, yaşlı demeden kırıp geçiriyor o zalimin sonu gelmeden durmak yok savaşa devam...ALLAH ordumuzun yar ve yardımcısı olsun.

rabia

savulun türk askerleri geliyor...türk gibi kuvvetli boşa söylenmemiş kardeşim, gazanız mubarek ola aslanlarım...

M.E.A

sayın özışık dediğin doğru artık kimseye eyvalahımız yok,hd kalitesinde hem gözlüyoruz hem yok ediyoruz dediğin doğruda,bunu amerika,israilde yapıyor,onlar haçlı biz onları geçmemiz lazım,artık hd kaliteside bize yetmiyor daha ileri ,daha ileriyi hayal etmemiz hayal edip geçmemiz lazım

Misafir

MAN Belgeleri.........alooooooo..orda kimse varmı......

Misafir

süleyman özışık bu günkü yazınız açıklamalarınız için teşekkürler.

Mete TÜRK

Helal olsun, vallahi konuyu ve gündemi çok güzel özetlemiş.

Misafir

Adamı kendi memleketine sokmuyorsunuz. Bununla da övünüyorsunuz

Şakir KESKİN

Ne deyim Üstadım Her şeyi anlamışsınız En güzeli Tipitip Benzetmesi olmuş Eline yüreğine Sağlık

la tahzen

ağzına sağlık üstad. it lerin ürmesine aldırmıyoruz:)

Misafir

10 numara yazı.. akp nın 15 yılda ıkı basarısı var.. bırı savunma sanayı dıgerı saglık.. bunlardan 10 uzerınden 12 dıgerlerınde 5 :)

Hakkı A.

Onların attıkları boş araziye düşüyor da ya bizimkilerin attıkları... Ya İran, İsrail, ABD ve Rusya'ya karşı ne yapıyoruz? Hiiç.

Erol Baron

Yükselen/Yıldızlaşan savaş sanayimizle beraber rabbim de haklının/TSK'nın yanında ve artık ileriye daha güvenle bakabilecek, şeytan ABD'yi de Atlantik okyanusunun ötesine hapsedebileceğiz.

EROL

SÜPERRRRRR.SON DURUM BUNDAN DAHA GÜZEL ANLATILAMAZDI. SON CÜMLELER İSE BALLI KAYMAK ....

TERÖRİST DEVLET ABD

AFRİN MENBİÇ İDLİB HALEP Ülkemizdeki göçmenler adına alınıp, onların buraya dönüşü sağlanmalı. DEAŞ ile güya mücadele edenler neden DEAŞ tan temizlenen bölgelere halkın dönmesine izin vermiyorlar. İki terörist birbirini bulmuş ABD ve YPG. Bu ABD yıllarca PKK yaverdiği destekle binlerce askerimizin şehit olmasına neden oldu.

Misafir

Sayın yazar o kadar kolay şeyler yazıyorsun ki. Bizim köyde bile her kes bu yazdıklarını söylüyorlar. Ama muhtar Adem peygamberimiz zamanında insanların boyu 250 metreymiş diye düğünde anlattığında kimse olur mu demiyor. sana göre işsizlik, fakirlik, ekmek vs. gibi şeyler umurunda değil. İşte kolayına kaçıyorsun. Çünkü 250 metreye itiraz etmeyeceklerini biliyorsun. Şu anda İsmail KÜÇÜKKAYA işsizlikten bahsediyor.

Mehmet Uğuz

DEAŞ'ı bir bahane üretmek için kurdular. Amaç Terörist Devlet ABD nasıl Suriye'de yer alırım kozu olarak DEAŞ'ı kurdu. önce DEAŞ'ı Irak ve Suriye'nin içine saldı, halkı korkutup kaçırdılar, halk kaçtıktan sonra DEAŞ ile savaşıyoruz diye Koalisyon güçleri ile Suriye'ye girdi. koalisyon Güçleri kalmadı, bir tek terörist ABD kaldı. Terörist YPG yi yanına alıp olmayan DEAŞ'lılarla savaşarak Suriye'nin üçte birini aldılar. Amaç DEAŞ'ı temizlemekse EVİNDEN KAÇAN HALK NİYE DÖNEMİYOR. Bu iki terörist halk evlerine dönmesin diye evleri bombalayıp yıktılar. En son örneği RAKKA, DEAŞ'lılar halkı kaçırdı, daha sonra DEAŞ elini kolunu sallayarak şehri boşalttı. Şehirde ne halk vardı, ne DEAŞ. Buna rağmen RAKKA'yı yerle bir ettiler.

sadi

incirlik halen amerikanın emrindeyse boş konuşuyorsun,masal anlatıyorsun..

van

bence yok edilseydiler daha iyi olurdu.başka bir taraftan yine karşımıza çıkacaklar.bombaların hepsi para boşa gitmemeliler.

Misafir

helalin var süleyman abi güzel yazı kalemine sağlık