BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,69
ALTIN 2.427,68

Akşener: İktidara gelirsek selam vermeyeceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay sınırına ziyarete giden ünlü isimler için "Biz iktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Misafir

Ben saymiyacamm,* saymayi bilmiyooom*

Misafir

İyisin tabi,tabi tabi kim seviyo beelli,,

leyla

Ah maralım ah, sende kendini fasulye gibi niymetten saymaya başladın ya.

leyla

Yapma maral yapma böyle üzme bizi.

leyla

Yapma maral yapma böyle üzme bizi.

leyla

AA ne oldu gız maral

Nerdeyim nasılım diye sorarsannnnn,

Kanka orda işte orda ambarrr,

Misafir

İyisin tabiiiiiiiiiiii,

ss.sebo

Bu insanlar ne yiyip içiyor da bu hale geliyorlar bilemiyorum. İnsan kendi ordusuna sahip çıktı diye eleştirilir mi ya hu? Utanmayın çekinmeyin siz de pkk ya gidin moral verin.

Misafir

HAASDİ.ORADAN SİZE KİM SELAM VERECEK

Misafir

MÜTHİŞ BİR CEVAP RESMEN KAPAK OLMUŞ

HAS

YAZIKLAR OLSUN SANA VE ZİHNİYETİNE HANİ HERKESİ KUCAKLAYACAKTINIZ HANİ SİZ MİLLİYETÇİ VATANSEVER BAYRAK SEVERDİNİZ YAZIKLAR OLSUN YUH OLSUN SİZE SIRF AKPARTİYE DESTEK VERDİLER DİYE BÖYLE KİNİNİZİ KUSUYORSUNUZ NERDE KALDI VATAN, SİZİN BU SÖYLEMİNİZİN KILÇIKTAROĞLUNDAN HDP'DEN NE FARKI KALDI MİLYON KERE YUH OLSUN SİZE ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

Eser

Zaten herkez her dönemin adamı olamaz dönem değişirse kişiler zenginler ünlüler sermaye gücü elinde tutanlarda değişsin ki gelir dağılsın hep aynı adamlara hayat güzel olmasın.

Misafir

yüde 5 oy alda iktidarlık şurda kalsın

VELİ DEMİR

ALLAHIM ONU SANA NASİP ETMEZ İNŞALLAH SEN ÖNCE YUVANI VE KOCANI SEV

Romer

Nasıl olsa sen iktidar olamayacaksın o zaman selam vermenede gerek kalmaz hem millet kimin selamını alıp almayacağını iyi bilir.Yok öyleeeeee 15 temmuzda bu bacınız başbakan diyen mademki okadar ileri görüşlü kalp gözü açık biriydin sn meral hanım bundan sonrada aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. Hangi kadroyla dürüstlükten bahsedersin. Teşkilatlardan sorumlu koray aydın ilk deprem yolsuzluğundaki adının %10 komisyoncıu koray olduğunu bilmiyormuydun daha buncacık haberden haberi olmayan biri çok hayelperest birisidir diye düşünüyorum Yada sn korayın kayınbabasının sarıyerde kaçbinmt kare devletin hazinesini nasıl üzerine geçirdiğinidemi bilmiyordun neyse daha senin çok bilmediklerin var.Mhp nin toplam oyunu alsan gine barajı aşamıyorsun. Ha belki bir süpriz yapıp inşaALLAH ta sen chp nin ipini çekerde ana muhalefet sen olursu inan buna çok sevinirim.

Sanatçı

Tüh tüh çok üzüldük ya, ne yapacağız şimdi topuklu efe bize selam vemeyecekmiş.

Aristo

Adı İYİ olunca kedinisini de sanki iyi sanacaklar. Sen sanatçıya askere selam vermezsin ama fetöcüleri görünce saygı duruşuna geçersin.

esentepe03

siz iktidar olmakmi ALLAHim yazdiysa bozsun diyecegimde yinede akli nasinda insanlar sizemi oy verecek sasarim siz kim iktidar olmak kim valla benimde bazi isteklerimdemiyeyimde hayallerim var siz ne ictiyseniz söyleyin bende iceyim hic degilse rüyama girer ve bazen rüyalar da gercek olur derler ama hayalden öte degil.abla sen gel bu isten vaz gec

MİSAFİR

BANA KALIRSA HALK BUNLARA NE SELAM VE NEDE GEREK SİNEMADA VE GEREKSE SAHNEDE HATTA TV...LERDE SEYRETMESİNLER ..

a.eren

Tabiki vermeyeceksin, çünki asla iktidar olamayacaksın.

Misafir

iyi partinin iktidar olma şansı.uzaylıların dünyayı işkal etmesinden dahada zor uzaylıların işkaline inanırım bunların iktidar olucana sadece coooook gülerim

Misafir

Ülkücü yada milliyetçi olduğu iddia edilen partiye bak Askerleri ziyareti kınıyor pes pes pes

Misafir

sen yüzde bir oy al seni başarılı sayacağız.

Misafir

iyi parti geliyor artık