BIST 10.093
DOLAR 32,38
EURO 34,68
ALTIN 2.399,11

Abdurrahman Dilipak'tan AK Parti'ye seçim uyarısı!

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugün FETÖ'yle ilgili ilginç bir yazı kaleme aldı. FETÖ'yle mücadele noktasında yapılan hatalara dikkat çeken Dilipak yerel seçimler öncesi AK Parti'yi FETÖ'cü adaylar konusunda uyardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

Rabbim razı olsun.Evet gerçek bir tespit.secmen çok şeyin farkında.Gorev istenmez verilir metodunun acilen uygulamaya konması gerekir.Vebal büyük.Tum teşkilatların yeniden mercek altına alınması şarttır.

Misafir

Dilipak da çok abartıyor gibi geliyor.

Misafir

Isim vermeye gerek varmi 16 temmuz sabahina hazirlik yapanlarin isimleri belli değilmi. Nerde onlar.

Misafir

İşte problem hala devam ediyor. Ne diyor yazısında, bunlara zekat vermeyen ihale alamıyordu parasını alamıyor du falan. O zaman niye sesinizi cikarmadiniz? Şuan da bu gibi durumlar yaşanmaya devam etmiyor mu? O zaman da biliyordunuz şimdi de biliyorsunuz. Gerçek gazetecilik. Tarafsız gazetecilik zamanında yazıp çizmek. Olay olduktan sonra herkes yazar.

medvhibe inal

Doğru söylemiş. Dışarıdan desteklenenlere dokunamıyoruz. Birbirimizle uğraşıp, duruyoruz.

Misafir

islamcı kesim yine bi haltlar karıştırıyor seçimler öncesi.

arif bayram

Zan ile hüküm olur mu? Yaşlandıkça Dilipak da değişmeye başladı. Anlattıklarından bildiği kişiler var mı? Varsa neden isim vermezsin? Yoksa isim yapmaya mı çalışırsınız? Genel ifadelerle yazılan bu yazılan toplumsal barışa konan dinamittir. Sn.Dilipak'a da hiç yakışmıyor. Fetöcü olmadığı halde fetö işlemi yapılan kaç kişi var çevrenizde açıklayınız. Polisi, yargıyı zan altında bırakmak hiç yakışık almamış.

Kenan Koç

Dilipak’ın Mc Kinsey anlaşmasını iptale götürecek muhalefetinden ötürü tebrik ediyorum. Bu sözü de dinlenmeli!!!

Misafir

AYNEN KATILIYORUM ZATEN YALNIZ. ALLAH YARDIMCISI OLSUN

M.Kùrşat

UETD vazifede bulundum.gercekleri sòyledim.ben zararli ciktim.her şeyi ahiret gūnūne biraktim.

AK Ūlkūcū

Sayin Dilipak aynen katiliyorum.bence bu Mhp icin de gecerli.

KÜSKÜN CARESİZ

SAYIN HOCAM BEN 15 TEMMUZ ŞEHİT BABASIYIM FETOYLA MÜCADELEDE İÇİN REFERAMDUM VE BAŞKANLIK SEÇİMİ DEDİLER ONUDA ALDILAR HANİ NERDE HİÇMİ FETOCU SİYATCİ YOK KİMSEYE BİR ŞEY OLMADI OLAN O 252 ŞEHİT VE AİLESİNE OLDU. BU MÜCADELEDE SAYIN UMHURBAŞKANIMIZDAN BAŞKA CİDDİ ŞEKİLDE MÜCADELE EDEN VARMI. BEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINDA İMAM-MÜEZZİN MEMURDAN BAŞKA KİMSE YOK MU BEN BU MÜCADELEDE REİSİN YANLIZ BIRAKILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. DİGER KURUMLARINDA BÖYLE OLDUĞUNU DÜSÜNÜYORUM. HOCAM KENDİNİ YORMA HEDEF TAHTASINA KENDİNİZİ KOYMAYIN BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER. İNSANLAR FETO KONUSUNDA AKP ÇOK TEPKİLİ İNŞALLAH BİRAN ÖNCE AKILLARI BAŞINA GELİRDE FETONUN F Sİ İLE İLGİLİ İNSANLARI BU SEÇİMDE ADAY GÖSTERMEZLER. YOKSA BU GİDİŞLE SONUMUZU HİÇ İYİ GÖRMÜYORUM BAŞKALARI İKTİDARA GELİRSE BU 15 TEMMUZ KARA GÜNÜNÜN HİÇ KIYMETİ DEĞERİ KALMAZ VATAN HAYİRLERİ VATAN SEVER VATANI MÜDAFA EDENLER VATAN HAİNİ İLAN EDERLER ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

Gönül Ekşioğlu

Sayın Dilipak güzel yazıyorsunuz amenna.Demek ki kriptolar var aklınızda Şöyle korkusuzca isim vereydiniz ya Halk bilinçlense diyorum.Bu yerel seçimlerde çok canlar yanacak Ümit ediyorum cebini dolduranlar yeniden aday olmaz.Lütfen araştırın artık Çekmeköy, Ümraniye İşler ranta dönüşmüş.Okullara bile sıçramış Halk oyu için ilk kez bu kadar düşünecek(Bir AKP üyesi)

Misafir

Acele etmeyin taner.. aheste aheste çıkacak... mazlumun ahı.. indirir şahı.. demiş atalarımız.

taner

kendi kazdıkları kuyuya düştüler çıkamıyorlar. Allah sizi bildiği gibi yapsın.onca masumun mazlumun hakkını nasıl ödeyeceksiniz bakalım.

Misafir

Allah bunun hesabını AKP den soracak ahirette kalsın hesap

Misafir

Nedne KİK ve başkanı Hamdi GÜLEÇ'in üzerine gidilemiyor. FETÖ'cüleri koruduğu, FETÖCü firmalara ihale verdiği, ihalelelrin el değiştirmesi için rüşvet aldığı. Hem basında haberler çıktı. hem sağır sultan bile duydu hem de onlarca şikayetler yapıldı. Ama nafile. Korkmadan rüşvet almaya devam ediyor. Hakkında bir araştırma soruşturma bile yapılmadı. İhale konusundaki ehliyet sahibi kişileri KİK'ten gönderdi ve tezgah güzel işliyor. Allah Reisimize yardım etsin. Yanlış atamaları reisimizi maalesef eritmeye başladı.

Misafir

gelin güngören merter in halini görün perişanlık..

müslüm

sayın dilipak güzel yazmışsın sen görevini yapıyrsun ama maalesef hepsi doğru ama senide benide dinlemiyrlar parayı veren meclis üyesi ve belediye başkanı oliyor haberin olsun ben bir il başkanın yanına gitim dedimki bu bu isimler para verip meclis üyesi olacaklar bana ne dese o il başkanı bende öyle bir duyum aldım dedi dedim sen burda oturup ne yapıyorsun dedim adam bana cevap vermedi çayını içmedim kalktım adam hala o görevde ne yapabilirsin allah havele ediyoruz.

EFE

ARGO TABİRLE BOŞ BELEŞ KONUŞUYORSUNUZ SAYIN DİLİPAK YEREL YÖNETİMLERDE ÖYLE BİR ÇARK DÖNMEKTE Kİ.GİDİN SIRADAN ÇALIŞANA SORUN SİZE HER ŞEYİ ANLATIR.ŞAYET OBJEKTİF OLARAK DİNLEYİP YAZACAKSANIZ. İKTİDAR MUHALAFET FARK ETMEZ. YENEN FAKİR FUKARANIN ASGARİ GEÇİM STANDARDINDA YAŞAMAYA ÇALIŞAN YURDUM İNSANIN HAKKI.

Tarih yazacak bunları.

Bütün bunların sorumlusunun da AKP olduğunun farkındasınız değil mi??,mücadele falan yok.şimdiye esamesi kalmazdı edilseydi,Gülerce denilen itirafçı baş tacı oldu!,içerisi masum insanlarla dolu dışarıda gezen çok.

Misafir

ŞİMDİKİ İHALE SÜRECİ NASIL ACABA EYY DİLİPAK, RÜŞVET VERMEDEN İHALE ALABİLEN VAR MI

Tülin

Yıllardır FETÖ Mücadelesi yaptı Adil Öksüzü hiç bir belge ve döküman olmadığı halde tecrübe ve sezgileriyle tutuklama talebinde bulunan Savcı Cihan Ergün ün emekliliğe ayrılıyor olduğunu öğrendim. Üzüldüm

Misafir

Kesinlikle doğruları dile getirmişsiniz....

Misafir

Fetoculer hala devletin üst makamlarına atanabiliyor başkani tek başına birakacaklar.