BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.433,74

ABD'den İran'daki protesto gösterileri açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı, İran'daki yönetim karşıtı gösterileri yakından takip ettiklerini açıklayarak, "Bütün ülkelere İran halkını ve onların temel haklarını alma ve yolsuzluğa son verme çabalarını açık bir şekilde desteklemeleri çağrısında bulunuyoruz." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Mesut Timor

Ortadoğu Devletleri kadar Adil eşitlikçi devletler yoktur Gavurlar bizim bu adalet anlayışımız kıskanıyorlar, Oruç niçin vardır nefsi terbiye etmek için, yok hayat pahalı Kemer sıkma zamanı halk günde bir öğün yemek yemeli, Havuzlar ülkemizi bölüyorlar o paralar silaha güvenliğe gitmeli, ..

mevhibe inal

Yıl 1917 İngiliz General Stanley Maude Osmanlıyı bölmek Arapları kışkırtmak için, "Zengin kültür ve Tarihiniz var, sizi sömürüyorlar. Büyük Arap devletini kurmanız için arkanızdayız"! diyordu. Ogün bugün kışkırtma ve bölme devam ediyor.

mevhibe inal

Yıl 1917 İngiliz General Stanley Maude Osmanlı'yı bölmek için Arap halkına "Zengin tarihi, külkürü olan Arap halkı kendi Büyük Arap Devletini kurmalı, Biz arkalarındayız"! diyordu. Bölmeye başladılar hala daha bölüyorlar.

mevhibe inal

Turuncu Devrim, Canvas, Otpor bunlar. Planlı Kaosa ortak olmayın. Hiçbir Hükümet İŞGALCİDEN KÖTÜ OLMAZ.

Misafir

EU USA yer altı kaynakları bitti...bitmeden önce fabrikları Çin taşıdık...son 70 yıl kaynak kalan topraklar İran Türkye Rusya Balkanlar sonra Güney Amerika 50 yıl sonra Afrika 30 yıl ve yer altı kaynaklar 150 yıl sonra final...milyar dolar olanlar bu milyr dolar ve altını ne yapacak...bizim iş kolay hiç bir şey kaybetmeyecez milyar dolar olan Roma kulubu düşünsün

Demokrasi takiyyeli terör

Tüm dünya ülkelerine terör ihraç eden ülkenin sözcüsünden ne söylem çıkacaktı ki!..

Misafir

Evet munecim cok dogru soyluyorsun

Misafir

Bu olaylarin sonunda yuzde doksan bir devrim olur

Misafir

Abd nin aciklamasida cok guzel olmus

Misafir

Yasasin iran islam cumhuriyeti

Misafir

Irandaki ayaklanma gordugum en buyuk ve en hakli ayaklanmadir

Misafir

Sonuna kadar iran halkinin yanindayim

Misafir

Irandaki protestolari sonuna kadar destekliyorum

do

belliki abd li insan kasapları yine düğmeye basmış..

MÜNECİM

YANİ MİKSER ABD DİYOR Kİ DÜŞMANIMIN DÜŞMANI KİM OLURSA OLSUN BENİM DOSTUMDUR. ANCAK BU İŞİN ÇOK YAKINDA KENDİ BAŞINA DA GELECEĞİNİ.AKLINA GETİRMİYOR.

Mem

Bu RTE uğursuz bu ülkenin başına geldi durum ortada Esad kardeşim dedi durum ortada iran içinde kardeşim dedi durum baş gösterdi.

kemalist erdem

VAH İRAN Halkına vah!!! bir yanda islamcılar öteki yandan da islamcıları baslarına musallat eden batının arasında kalmışlar.

hacegan

Koş la Eren ERDEM koş memleketin elden gidiyor sen şimdi orada olmayacanda ne zaman olacan

bir basit vatandaş

Orta Doğu ya bulaşan ülkelere Huzur gelemez. Orta Doğu bataklığı, huzursuzluğu bu ülkelere bulaşıyor.

la ne sahterar herifler

bu olaylar abd de..ingilterede..fransada ..almanyada filistinde olunca..niye desteklemiyorsunuz da göstericilere terörist muamelesi yapıyorsunuz.filistin halkının..mısır halkının hakları yok mu.

hakan

abd destekliyorsa o zaman ben desteklemiyorum

salhor

İran için durum çok kritik demektir. Bizim GEZİCİ ZOMBİLER'i de desteklemişti ABD. Ama ne kadar öfke dolu, kırgınlık dolu olsam da başımızda RTE vardı ve onun dirâyeti, elbette Allâh'ın lûtfuyla yıkılmamızı önledi. ABD bu kadar açık karşı çıkıyorsa, birtakım güvendikleri vardır mel'ûnun.

Misafir

Şerefsiz abd kendine diklenen ülkeleri içerden parçalayıp ondan sonrada barış getireceğim deyip o ülkeye çökecek inşallah muaffak olamaz. Buda bir abd nin kahbe oyunu.

Misafir

İran, arabistan orada tutan var mı. Türk ülkesinde arap borazanlığı yapma. Hilafetini takan arap mı vardı. Ve bilmediğin şeyleri de sıkma. İftira müslümana yakışmaz. Cehalet tavan bu ülkede ne bu yahu.

Ata

Amerika'nın gittiği her yere kan ve göz yaşı oluk oluk akmıştır.Barışı ve demokrasiyi bahane ederek katliam yapan ve bunu karışıklık ve kaos çıkartarak yapan şeytanı bile kıskandıracak kötülük ve karanlığın dünyadaki adresidir.