BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,78
ALTIN 2.428,13

17 Nisan Sabahı..

Özellikle içimizdekilerin idrak edemedikleri önemli şey; Türkiye’nin kökleri ezele bağlanmış bir aşkın hamuruydu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
hayır

islamın sancaktarlığı diyosunuz ya,habire islamı kasıyosunuz ya olmuyo sayın beşer bu insanlar islamlaşmak istemiyo bu insanlar bu millet özgürce yaşamak istiyo isteyen istediğini özgürce yapmak istiyo ama kalkıp herseferinde islam sancaktarlığı vs.falan dediğinizde milletin %75i çekiniyo çünkü islam coğrafyalarında ki islam ülkelerinin durumunu görüyo,ihtiyacımız olan islamlaşmak veya onun sancaktarlığı falan değil ihtiyacımız insanca ve özgürce yaşamak,aslında mevcut iktidara en büyük zararı sizler veriyorsunuz bu söylemlerinizle.

KRAL

80 milyon, 1 den büyüktür!

mevhibe inal

Siz bu ülkenin evlatlarının TEK ADAM sisteminden Demokratik Parlamenter Sisteme geçinceye kadar verdiği emekleri bilmiyorsunuz. Baskısız, yasaksız TEK ADAM sistemi olmaz.

HUZUR

HAYIR'LI OLURSA hepimize huzur gelecek. Türkiye Cumhuriyeti Parlamenter Sistem, Partiler, Politikacılar yerinde kalacak..

ayran

"Türkiye yenidünya düzeninin baş aktörü olarak İslam’ın sancaktarlığını yapmaya hazırlanıyor."İslam ile alakası olmayan bir ülkenin kendini İslam savunucusu olarak görmesi zavallılıktır.Yeni dünya düzeninin en zavallı aktörü Türkiye, acaba yeni düzende neyin başını çekiyor bu ülke.Kendi ütopyasını gerçekle karıştıran zavallı insanlar, at gözlüğünü çıkarıp bakın etrafınıza..

Misafir

Yani Evet Denirse Zaten var olan Diktatörlüğünü OHAL'siz mi Sürdürecek..........?...

hayır

göklerden gelen yardım din vs.bunlar geçerli olsaydı günümüz dünyasında islam ülkeleri hakim olurdu yönetime,niye elin''gavuru,kafiri''hakim dünya yönetimine,niye onlar hep önde,niye onlar üretiyo müslümanlar tüketiyo,niye onlara mahkumuz,çünkü onlar dinden sıyırmışlar kendilerini,şunu şunu yapma yaparsan cehennemliksin falan yok onlarda,üretim var hep yenilik var,ama müslüman coğrafyasında ne var 1.400 yıl önceki sistem inancı var yenilik yok yenilik şeytan işi çünkü vs.vs.vs.sayın beşer biz''gavur''lara mahkumuz acı ama gerçek,içerde birbirimizi yemekten boş laflar etmekten başka bişey yapamayız,''kafir''ne derse o malesef,adamların teknolojisi var müslümanların neyi var cevşeni mi,iş yapar mı??

hayır

ah şu laiklik aaahh işte tamda bu dönemde ne kadar değerli ve ne için olduğunu anladık,emeği geçen herkese teşekkürler bizlere tekrar ve tekrar laikliğin ne derece önemli olduğunu ve unutmamamız gerektiğini hatırlattığınız için,milletin büyük çoğunluğu şu veya bu şekilde şeklende olsa dindarım falan diyodu ama sizler dini siyasetin içine öyle bi soktunuz ki bu dediğim çoğunluk dinden soğudu,karıştırmıcaktınız dini siyasete çünkü dinle siyaset dinle devlet yönetimi dinle teknolojik atılım devrim olmaz olmayacakakta,o yüzden sayın beşer bırakmazsınız gerçi bu söylemlerinizi ama vazgeçin karnı din doyurmuyo,ürettiğin kadar sattığın kadar varsın dünyada net mi??

hayır

bu söylediklerinize siz bile inanmıyorsunuz esasında,milleti gazlamaktan başka bişey yok elinizde,ama yemiyo büyük çoğunluk kusura bakmayın

Misafir

Diyanet yayınlarında falan yaz bence.Uslubun tam oralara göre.

  • 1