BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,77
ALTIN 2.433,54

17 ilde 28 Millet Bahçesi! Mangal olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesinde duyurduğu millet bahçelerine ilişkin hazırlıklarda sona gelindi. Taslak çalışmaya göre 17 ilde, 28 millet bahçesi yapımı planlanırken, yaklaşık 3 milyar liralık harcama öngörüldü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
musa koc

harika tabi Temiz tutarlar sa sagol baskan

Misafir

Onlar Millet Kıraathaneleri'nde.Kek,çay,simit hem de beleş.Buralar Millet Bahçeleri.Çocukları da alıp beraber yuvarlanmak için.

misafir

tuvaletimiz gelince istediğimiz yerine edebiliriz değil mi?

Misafir

mangal mı sizin et fiyatlardan haberiniz yok... halk direk çimleri otlamaya başlayacak yakında

Misafir

ATATÜRK DEN NE İSTİYORSUNUZ DA SÜREKLİ ATATÜRKÜN ADININ OLDUĞU YERLERİ DEĞİŞTİRİP BAŞKA ŞEYLER YAPIYORSUNUZ YAZIK SİZE YA

Misafir

araziye baaakkkk beeeee!!!! buraya nede büyük büyyük gökdelenler dikilir.bu arazileri kapabilenler ne büyük adamlar .yemede de yanğında yat.belşciler yine bitlendi. millet bahçesi bahane beton kafalar şahane.

şef 54

olacak öküz keseceğiz yahu biz ne zaman insanca yaşamayı öğreneceğiz

kundemacı

"yaklaşık 3 milyar liralık harcama öngörüldü." Bir neden bulup yandaş müteahhitlere devlet soydurulacak. Manşette mangal olacak mı deniliyor, elbette olacak; 1603 lira asgari ücret olan çalışanlar lüks lokanta otellere gidemez. Kilosunu 50-60 liraya aldığı eti bu bahçelerde mangal yapacak. Asgari ücretli ayda bir defa mangal yapsa, ay boyunca başka bir şey yemelerine gerek yok. Millet bahçelerini vatandaş istedi, bu vaatlere göre seçimde tercihini kullandı.

Misafir

Ne olur bisiklet yoluınun etrafına tel çit falan çekin. Zira suriyelileri ve o çok sevdiğiniz arapları ezmekten ve hapse düşmekten korkuyorum. Adamlar öküz öküzzzz. Köpekler bile yolun sağından yürüyor. Suriyeli hanzolar bisiklet yolunun ortasında mangal yakıyor ve nargile keyfi yapıyor nerdeyse :))) Bakınız Yeşilköy - Florya sahili

gereksiz

ne? buralarda sanayi teknoloji bilgi merkezlerimi kurulacak? saka saka. yarin birgün bizim turkler burayi zicip batirir. yürümez. yap avrupa standartinda bir mangal tesisi. giris ücretli. icine koy kasabi marketi. yüzme havuzunu cocuk parkini. ozaman yürür.

Cakici

Fen liseleri acin! Egitime daha cok destek olun. Cahil insan kahve ortaminda yetisir!

fikret boduroğlu

mangal olmazsa ,vatandaş çizgili pijamayı giyip camız gibi yatamaz,göbeğini kaşıyamaz.o zamanda parka gitmez.ormana gider.mangal yapar ,ormanı yakar. yetkililer bir daha düşünsün.

Misafir

araziye baaakkkk beeeee!!!! buraya nede büyük büyyük gökdelenler dikilir.bu arileri kapabilenler ne büyük adalar . millet bahçesi bahane beton kafalar şahane.

KAYSERİ

KAYSERİYE DE İSTİYORUZ NEFES ALACAK ALANA İHTİYACIMIZ VAR AMA TABİKİ GÜVENLİ OLMASI LAZIM PARKLARDA AİLEMİZLE GEZEMİYORUZ HER YERDE DİLENCİLER VAR

Misafir

BAZILARINA RANT KAPISI AÇILACAK YEMEKLER ÇAYLAR CAFELERDEN OLACAK KİME HİTAP EDECEK BURALAR OZAMAN VATANDAŞAMI

Misafir

mangal yok semafer yok ne yapayım bahçeyi kardeşim alın sizin olsun ben ailemle gidip vakit geçiremeyeceksem ne işim olur vatandaşa halka hitap etmiyor demektir büfeler cafeler olacak birilerine rant kapısı ve peşkeş çekilecek çok zekisiniz siz ama bunu bu halk yemez artık

Misafir

keşke önce eğitime bir el atsanız.. bu kadar millet bahçesi iyi güzel, zaten olması gereken şeyler ama bu milletin önce kendi pisliğini temizlemeyi öğrenmesi gerek. haftasonu dinlenmek için ne zaman bir yeşil alana gitsem yerdeki izmaritlerden tutun bebek bezine kadar çöpleri görünce geri dönüyorum. güzel şeyleri mahvetmede üstümüze yok vallahi.

mutlu vatandaş

BİSİKLET YOLU DA OLSUN SAYIN BAKANIM.. ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER😊

Misafir

Güzel bir sosyal proje. Betonlaşma yüzünden kaybettiğimiz yeşil ve sükunet büyük şehirlerimize geliyor. Büyük şehirler nefes alacak. Özendiğimiz Avrupa şehirlerine benzeyeceğiz daha ne olsun. Tabii bir ağacı bahane edip ülkeyi yangın yerine çeviren komitacı bağnaz solcular bunada kusur bulacaktır elbet. Baktığımı görürüm, işittiğimi duyarım gerisi boş lafı güzar.

Misafir

Nerede kek ve meyve suları.

Misafir

Bahce ile mangal ile olmaz arkadasim.Milli kutuphaneyi kapat,millet kahvesi ac,bunun ne gibi getirisi olur ulkemize,genclige.Orada oturup dedikodu yapacak insanlar,kahvehanenin dogasi bu oysaki,koy enstutuleri gibi faydali yerler acilsa ulkemize daha faydali olur.

Misafir

allah akıl fikir versin.

Misafir

Şehir parkı, ya da sosyal park dmeyin sakın.... "Millet bahçesi" diyerek ondan bile ideolojik sonuç çıkartmaya çalışın.... Sanki ismi başka türlü olursa, millet olmayan birileri kullanacak parkı....

isar

Olmasın ya. Anadolu yakası sahil bandında mangal-semaver dumanından dolayı çocukları parka götüremiyoruz. Bu sahil bandında o kadar çocuk parkı,spor alanı,yürüyüş-bisiklet yolları yapılmış ama mangal dumanından dolayı amacına hizmet etmemekte. Artık bu duruma bir el atılsın ya. Ne yanı bunu da mı Reis yaptırsın?

misafir

saçma sapan gereksiz işlerle boşa harcadıkları paraya yazık

  • 1