BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,21
HABER /  GÜNCEL

Yolcular için seks molası

Bir dinlenme tesisinde şok bir hizmet verildiği ortaya çıktı.

Abone ol

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa İlçesi'nde, jandarma ekiplerinin karayolu üzerindeki bir dinlenme tesisine düzenlediği fuhuş operasyonunda, 11 kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar- İzmir karayolunun 20'nci kilometresinde bulunan bir dinlenme tesisinde yabancı uyruklu kadınların, otele gelen müşterilere para karşılığı pazarlandığı ihbarını alan jandarma ekipleri, savcılıktan alınan izinle operasyon düzenledi. Otelde yapılan aramada, Azerbaycan uyruklu G.R., Rusya uyruklu Y.F. ve Gürcistan uyruklu N.K. ile bu kadınları pazarladığı iddia edilen S.K. ve İ.I., otelin sahibi A.G., otel çalışanları F.A., H.G., A.A., H.A. ve H.B. yakalandı. Zanlıların kaldığı otel odalarında yapılan aramada, 1 bilgisayar, 1 av tüfeği, 1 tabanca şarjörü, 1 elektrikli şok aleti, 1 bıçak ve 20 YTL'lik 1 sahte banknot ele geçirildi.

Yapılan incelemede, gözaltına alınan yabancı uyruklu G.R.'nin, S.Y. adına düzenlenmiş sahte kimlik taşıdığı belirlendi. Operasyonda yakalanan S.K., İ.I., F.A., H.G. ile otel sahibi ve işletmecisi olan A.G., sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Zanlılardan A.A., H.A. ve H.B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yabancı uyruklu kadınlar G.R., Y.F. ve N.K., sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.