BIST 9.122
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.325,19
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

YÖKDİL sınav sonuçları 5 Kasım sorgu ekranı her an açıklanabilir

YÖKDİL sinav sonuclari belli oldu mu YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 5 Kasım tarihinde yapılan YÖKDİL sınav sonuçları her an açıklanabilir. YÖKDİL sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber'de.

Abone ol

5 Kasım YÖKDİL sınav sonuçlarını binlerce öğrenci aday merak ediyor. Akademisyen olmak isteyen adayların gireceği YÖKDİL sınav sonuçlarıyla ilgili YÖK ne diyor?

YÖKDİL sınav sonuçları için geri sayım sürüyor. 5 Kasım tarihli Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) sınavının soruları ve cevapları kısa bir süre önce yayımlandı. Baraj puanına ulaşıp ulaşmadıklarını merak eden adaylar, sonuç tarihini araştırıyor. Peki YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

YÖKDİL SINAV SONUÇLARI SORGU EKRANI

2017 yılı itibariyle düzenlenen YÖKDİL sınav sonuçları 22 Kasım ile 24 Kasım tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. Zira son sınav 9 Temmuz'da düzenlemiş ve sonuçları 27 Temmuz'da açıklanmıştı.

YÖKDİL sınav sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.

YÖKDİL BARAJ PUANI KAÇ?

İlgili mevzuatsal düzenlemelerimizde olduğu ve YDS sınavında uygulandığı gibi, doktora başvuru sürecinden en az 55, doçentlik başvuru sürecinde de en az 65 olması gerekecektir.

YÖKDİL SINAV SONUÇLARI HER AN AÇIKLANABİLİR

YÖKDİL sınav sonuçları her an açıklanabilir. Geçen sınava baktığımız zaman 22 gün sonra açıklanmıştı. Eğer bunu baz alırsak YÖKDİL sınav sonuçları 27 Kasım tarihinde açıklanacak.