BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,99
ALTIN 2.428,64
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin yeni bölüme bomba transfer fragmana bakın

Vatanım Sensin 33.yeni bölüm izle bu akşam yayınlanacak. Vatanım Sensin 16 Kasım 2017 Perşembe günü yeni bölüme bomba oyuncu katıldı. Vatanım Sensin yeni bölüm neler yaşanacak haberimizde.

Abone ol

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin 33.yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Vatanım Sensin yeni bölümde bomba bir oyuncu diziye dahil oldu.

Yönetmenliğini Yağmur Taylan, Durul Taylan, Burak Arlıel ile başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın paylaştığı dizide heyecan dorukta. Yeni sezonun ikinci bölümünde dizinin başkahramanı Cevdet, Dağıstanlı'yı da dahil ettiği bir planla hem Ankara'ya kurulan kumpası boşa çıkarmış hem de Filipos'u kurtararak Yunan ordusundaki görevine dönmüştür. Ancak bu hamlesi onu, gerçek kimliğinden habersiz Dağıstanlı'nın baş düşmanı haline getirmiştir. Şimdi sadece Filipos'un değil Ankara'nın da peşinde olduğu Dağıstanlı'yla yüzleşmenin bir yolunu bulmalıdır.

Cevdet görevinin yanı sıra karısının yokluğunda kızlarıyla baş etmekte de zorlanmaktadır. Azize'nin yaşadığı trajedinin sır perdesi aralanırken, Cevdet'in Dağıstanlı'nın hedefinde olduğunu öğrenen Azize'yi hayatının en zor kararı beklemektedir.

İŞTE VATANIM SENSİN 33.BÖLÜM FRAGMANI

ÇAĞRI ÇITANAK DİZİYE KATILDI

En son 'Ateşböceği' dizisinde Teo karakteriyle ekranlarda olan Çağrı Çıtanak Vatanım Sensin'in kadrosuna dahil oldu. Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisine bu sezon Ufuk Bayraktar, Berker Güven, Şükran Ovalı ve Levent Can da katılmıştı. 

Ateş Böceği Teo Çağrı Çıtanak kimdir sevgilisi var mı?