BIST 10.164
DOLAR 32,37
EURO 34,71
ALTIN 2.395,55
HABER /  GÜNCEL

Yobo Fenerbahçe'ye el sallıyor

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Joseph Yobo'nun bonservisini alabilmek için yönetim girişimlerine hız verdi.

Abone ol

Everton, Fenerbahçe Yönetimi'nin 2 milyon poundluk teklifini geri çevirdi. 6 milyon poundda ısrar etti. İplerin kopma noktasına geldiği öğrenildi

İngiltere'nin saygın gazetelerinden Guardian'ın haberine göre sezon başında 6 milyon poundluk satın alma opsiyonuyla Fenerbahçe'nin Everton'dan kiraladığı Nijeryalı yıldız için İngiliz kulübüne sarı-lacivertliler 2 milyon poundluk bir teklif yaptı.

Ancak Everton'ın menajeri David Moyes'in yeni sezonda yapacağı harcamalar için yüklü bir transfer bütçesi istediği, bu yüzden Fenerbahçe'den 6 milyon pounda yakın bir rakam beklendiği ifade edildi. Bu rakamı kesinlikle vermeyi düşünmeyen sarı-lacivertli yönetimin, Everton Kulübü'nü ikna edememesi halinde bu transfer defterini kapatacağını ve başka bir stoper arayışına girişeceği öğrenildi.

CRİSTİAN KALDI
Bu arada geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Aykut Kocaman ile sorun yaşayan Cristian'ın takımda kalmasına karar verildi. Özellikle ligin ikinci yarısında takım için elinden gayreti gösteren, yedek kulübesinde oturduğu dönemlerde bile küsmeden işini yapan Brezilyalı yıldızın, Kocaman'ın gönlünü fethettiği öğrenildi.