BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.411,15
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray iki yıldızla daha anlaşacak

Galatasaray Elmander'den sonra iki yıldızı daha kadrosuna katmak üzere...

Abone ol

İsveçli yıldız Elmander'i kadrosuna katan Galatasaray, iki İsveçli yıldızı daha renklerine bağlamak üzere harekete geçti.

İsveçli forvet Elmander'in işini bitiren Aslan, vatandaşları kaleci Isaksson ile ön libero Kallstörm'de sona yaklaştı. Menajer Hasan Çetinkaya, Galatasaray'ın iki futbolcuyla kısa sürede anlaşacağını söyledi...

Galatasaray' daki transfer harekatı sürüyor. Bolton'dan Elmander'i alan Trabzonspor'dan da Selçuk İnan'ı renklerine katan Sarı- Kırmızlılar, iki bomba isim üzerinde daha duruyor. Ancak bu oyuncuların İsveçli oluşları dikkat çekti. Bunlardan bir tanesi, yaklaşık 2 haftadır temasta olunan Lyon'un ön liberosu Kim Kallström diğeri ise file bekçisi Andreas Isaksson.

Radyospor'a konuşan ve İsveç'te yaşayan FIFA menajeri Hasan Çetinkaya, transferleri doğruladı. İkisi de milli takımda direkt oynuyor Çetinkaya, "Kallström ve Isaksson çok tecrübeli iki futbolcu. İkisi de İsveç Milli Takımı'nda direkt oynuyorlar. Kallström, sol ayağı çok iyi olan bir ortala saha oyuncusu, firikikleri çok iyi ve tam bir görev adamıdır. Galatasaray'a çok yararlı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

ŞiMDiLiK ÜÇ YOLCU

Teknik Direkötör Fatih Terim'in Florya'da mesaiye başlamasıyla birlikte takımdan gönderilecek futbolcularda belirlendi. Terim'in raporu doğrultusunda sözleşmeleri biten Avustralyalı oyuncular Harry Kewell ve Lucas Neill'in kontrat yenilenmeyecek.

Sezon ortasında Galatasaray defterini kapattığını açıklayan gurbetçi oyuncu Barış Özbek ile de yeniden sözleşme yapılacağı belirtiliyor. Bu arada kadroda yer bulamayan genç oyuncuların bir kısmı da kiralık verileceği sızan haberler arasında.