BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,63
ALTIN 2.409,26
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Ezel'in babası Ak Parti'den aday!

Çankırı'nın AK Partili adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, çılgın projelerini kapı kapı dolaşarak anlatıyor.

Abone ol

Ezel dizisinde, Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Ezel karakterinin ameliyat olmadan önceki halini oynayan İsmail Filiz'in babası Hüseyin Filiz ve İdris Şahin çılgın projelerini kapı kapı dolaşarak anlatıyor

30 bin kişiye istihdam sağlayacak organize sanayi bölgesi ve tuz mağaraları projesine vatandaş dadestek veriyor. YSK'nın kararıyla milletvekili sayısı 3'ten 2'ye düşen Çankırı'da yarış kızıştı. Meclis'te 2 AK Parti, bir MHP milletvekiliyle temsil edilen kentte vatandaşların bu iki parti arasında tercih yapacağı belirtiliyor. Ancak AK Parti'nin önde olduğu kaydediliyor.

EZEL'İN BABASI İKİNCİ SIRADA!

AK Parti, Çankırı adaylarını yeniledi. İlk sırada eski İl Başkanı 14 yıllık avukat İdris Şahin yer alırken, işadamı Hüseyin Filiz ikinci sırada. Ezel dizisinde, Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Ezel karakterinin ameliyat olmadan önceki halini oynayan İsmail Filiz'in babası Hüseyin Filiz, "Tek derdimiz Çankırı'nın kalkınması" dedi.

İŞSİZLİĞE İLAÇ SANAYİ BÖLGESİ

Kapı kapı dolaştıklarını anlatan Filiz, vatandaşın iş ve istihdam istediğine dikkat çekti. Filiz, "İşsizliğe ilaç şehre kurulacak organize sanayi bölgesi" şeklinde konuştu. Filiz, bu gerçekleştiğinde 30 bin kişiye istihdam sağlanacağını belirtti. Filiz, 'çılgın projeleri'ni şöyle sıraladı:

"Yöresel evler restore edilecek. Tuz mağaraları dünyaya tanıtılacak. Çankırı Türkiye'de ilk 10'a girecek." Filiz, yüzde 70 ile 80 arasında bir oy almayı hedeflediklerinin altını çizdi. Şahin de "Tuz mağarasını turizm bakanlığından tescil ettirerek bu galerileri restoranlar, özel odalar olarak yerli ve yabancı turistler için cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.