BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  MAGAZİN

Yılın magazin haberi ertelendi

Sibel Can'ın Miami dönüşü evde karşılaştığı şey neydi? Sulhi Aksüt gerçeğini Ayşe Özyılmazel biliyor.

Abone ol

Sibel Can Amerika dönüşü evde gördüğü şeyin sırrı çözülemedi. Taraflardan Sulhi Aksüt, Sabah yazarı Ayşe Özyılmazel ile buluşarak her şeyi anlattı.

Ancak neler olduğu konusunda meraklılar bir süre daha bekleyecek. Çünkü Sulhi Aksüt Yılmazel'den olayı şimdilik yazmamasını istedi.. Peki kamuoyu ne zaman öğrenecek bu gerçeği? Onu da çok yakında Aksüt ile yapılacak röportaj ile öğreneceğiz..

İkili Kalamış Posh Kafe'de buluştu.. Yılmazel görüşmenin ayrntılarını bugünkü köşesinde dile getiriyor:

(...)Yarım saatlik buluşmamızda bana her şeyi anlattı! İstesem bir haftadır çatır çatır yazabilir, yılın magazin işine imza atabilirdim. Yazmıyorum! Bekliyorum! Kafama saksı mı düştü? Ben manyak mıyım? Yooo! Çünkü ben Sulhi Aksüt'e bir söz verdim. Aksüt için o buluşma bir ön görüşmeydi ve bana her şeyi kayıt dışı anlattı. O, kendisi için uygun zamanda benimle 'kayıtlı' bir röportaj yapmak istediğini ve bildiklerimi henüz yazmamamı rica ettiğini söyledi. Sözüm sözdür. Hiçbir manşet benim sözümden önemli değildir! İnsanların güveninden önemli değildir!

Özyılmazel ayrıca Sulhi Aksüt ile buluşmasını yeni bir aşk gibi sunan magazin basınına da öfke kusuyor.

(...)Sonra Posh'un kapısına çıktım. Star TV kamerası "Ayşe Hanım Sulhi Bey'le ne yapıyordunuz?" Sek sek oynuyorduk! Yahu ne yapacağım? Sen haber için ne yapıyorsan, ben de onu yapıyorum magazinci kardeş. Dün sabah da iş; 'Yılın sürpriz buluşmasına' döndü. Hadi oradan! Buradan herkese sesleniyorum: Günde beş vakit istediğimle buluşurum, istediğim haberin peşinde koşarım, istediğim kişiyle röportaj yaparım, istediğim sözü veririm, istediğim röportajı yazarım, istediğimi yazmam. Bu durum sizde kaşıntı yapıyorsa eczaneden bir koşu, alerji losyonu alıp üzerine sürünüz. Ha beklenmeyen bir etki görülürse doktorunuza danışmayı da ihmal etmeyiniz. Konuyu bitirirsek; Hadisenin bütün gerçekleri bendedir, Sulhi Aksüt'e sözüm bakidir. İstediği zaman kayıtlı röportajı yapıp gazetemde yayınlayacağım. Offf... Hay Allah, skandalınız elinizde kaldı! Neyse, o da bir dahaki bayrama inşallah!