BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,83
ALTIN 2.433,60
HABER /  SPOR

Aykutun Nonda kehaneti tuttu

Kasımpaşa maçında 3 gol atarak kahraman oldu. Nonda maç sonrası Aykut'a teşekür etti.

Abone ol

Kaleci Aykut maç sabahı Nonda'ya '20 dakika bile oyunda kalsan 3 gol atarsın' demiş. Nonda da maç sonrası Aykut'a teşekkür etti.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 3-1 yendiği karşılaşmada takımının 3 golünü atan Shabani Nonda, yapmaları gerekeni yaptıklarını söyledi.

Shabani Nonda, maçtan sonra Lig TV'ye yaptığı açıklamada, ilk yarının kendileri için iyi geçmediğini belirterek, ''İkinci yarıda oyuna girdiğimizde biraz daha saldırgan bir görüntü vermiş olabiliriz ama bu zaten oyunun gerektirdiği bir durumdu. Hoca bize çok özel talimatlar vermedi ama biz oyuncular olarak böyle oynamamız gerektiğini biliyorduk. Amacımız kazanmaktı. Bunun için yapmamız gerekeni yaptık. Önemli olan galip gelip devam edebilmek. Ben, ufak ayrıntılara takılmıyorum'' diye konuştu.

Keita ile iyi anlaştığını dile getiren Nonda, ''Bilirsiniz bir tür oyun arkadaşlığı, ortaklık gibi birşey. Arda ile de öyle bir ilişkimiz var. Belki Keita ile biraz daha var ama bu da oyunun doğal yapısında olan birşey. Arkadaşız ve iyi anlaşıyoruz'' dedi.

Nonda, takım arkadaşı Aykut'u kutlamak istediğini ifade ederek, ''Bu sabah konuştuğumuzda bana, '20 dakika bile oyunda kalsan 3 gol atarsın' demişti. Attım, ona çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.