BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,82
ALTIN 2.435,57
HABER /  SPOR

Polat taraftarla bütünleşti

Bilet fiyatlarını protesto için Adnan Polat maçı taraftarın arasında izledi. Hal böyle olunca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Abone ol

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, dün 3-1 kazandıkları Kasımpaşa maçını protokol tribününde değil; kale arkasında izledi.

120 TL'lik bilet fiyatını protesto eden sarı-kırmızılı başkan, Kasımpaşa yönetimine tepkisini şeref tribünündeki koltuğunu boş bırakarak gösterdi.

Rakiplerinin sezonluk kombinesinin 100 TL olduğuna dikkat çeken Polat, 120 TL'lik fiyat uygulamasını anlamakta zorluk çektiğini söyledi. Başkan ve kurmayları, sarı-kırmızılı seyircilerin bulunduğu kale arkasına gitti ve mücadeleyi taraftarla birlikte izledi.

TARAFTAR GOL SONRASI YÖNETİCİLERE SARILDI

5 bin kişilik bölümü dolduramayan yaklaşık 500 kadar Galatasaraylı, başta Haldun Üstünel olmak üzere yönetime büyük ilgi gösterdiler. Nonda'nın golleriyle coşan sarı- kırmızılı taraftarlar, sevinçlerini Adnan Polat ve Haldun Üstünel'e sarılarak yaşadılar.

KASIMPAŞALILAR DA KIZGIN

Kasımpaşa cephesi ise farklı bilet uygulamasına gitmediklerini savundu. Lacivert- beyazlı yöneticiler, "Bu maçın biletlerinin 120 TL yapılması Galatasaray Kulübü'ne yapılmış herhangi bir saygısızlık değil. Taraftarımızla aynı oranda fiyatlarla biletleri satışa sunduk" derken, Kasımpaşa taraftarı da yüksek fiyatlar nedeniyle yönetimlerini istifaya davet ettiler. .

POLAT TARAFTARIN ARASINDA

[PAGE] [PAGE] [PAGE]