BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Yılın ihanetine tuhaf savunma!

Eren Talu bir kadınla fotoğraflandı. Aylardır eşine desteğini esirgemeyen Defne Samyeli bu fotoğrafla yıkıldı. Talu'nun savunması ise çok tuhaf!

Abone ol

Eşini aldattığı iddia edilen Talu, boşanmanın söz konusu olmadığını söyledi. Defne Samyeli’nin ise boşanmayı düşündüğü öne sürüldü

14 yıllık eşi Defne Samyeli’yi cumartesi gecesi kumral bir kadınla aldattığı iddiasıyla gündeme gelen mimar Eren Talu, Samyeli’nin boşanma davası açacağı haberlerinin doğru olmadığını söyledi.

O GECE İLE İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY HATIRLAMIYORUM

Avukatıyla konuştuğu ve boşanmayı düşündüğü konuşulan Defne Samyeli’yle hâlâ aynı evde oturduğunu yakın çevresine söyleyen Talu, kaçamak gecesiyle ilgili bir şey hatırlamadığını belirtti ve “Defne boşanma davası açmayacak. Böyle bir şey yok. O geceyle ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum. O kadın kimdi, ben eve nasıl geldim, hiç birini hatırlamıyorum? Gece uyku tutmadı, dışarı çıktım. Bir kaç kadeh içtim, ondan sonra ne oldu, bilmiyorum. Defne de benim kaç yıllık eşim, beni çok iyi tanıyor. Böyle bir şey için yuvamızı yıkmaz” dedi.

İKİ GÜNDÜR EVDEN ÇIKMADI

Galatarasay’ın Seyrantepe Stadı inşaatı nedeniyle iflasın eşiğine gelen eşinden desteğini hiç esirgemeyen Defne Samyeli ise olayın ardından iki gündür Bebek’teki evinden dışarı çıkmadı. Samyeli’nin boşanma konusunu ciddi ciddi düşündüğü öne sürülüyor.

İŞTE KAÇAMAKTAN YANSIYAN
FOTOĞRAF KARESİ...

[PAGE]


KAÇAMAKTAN YANSIYAN FOTOĞRAF
KARESİ...


[PAGE]


EREN TALU İLE DEFNE SAMYELİ'NİN
ALBÜMÜNDEKİ MUTLULUK POZLARI



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]