BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Yılın en aptalları

ABD'de yapılan anketleri sonuçları açıklandı. Ankette kimler yokki...Anketin en belirgin ismi ise yine Bush.

Abone ol

ABD'de geleneksel olarak 1 Nisan'dan bir gün önce, bir halkla ilişkiler şirketi tarafından yapılan kamuoyu araştırmasına göre, Michael Jackson, ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney'yi 'az bir farkla' geçerek, "bu yılın en aptal Amerikalısı" seçildi.

Anket kapsamında bilgisine başvurulanlardan yüzde 69'unun, çocuklara cinsel tacizde bulunmakla suçlanan, daha sonra aklanan ve şu anda Bahreyn'de yaşayan 47 yaşındaki Amerikalı şarkıcının bu yıl içinde "aptalca" şeyler yaptığını düşündüğü belirtildi.

Paris ile aynı sırada
Araştırmanın organizatörü Jeff Barge, şarkıcının son kez halk arasında görüldüğünde, Dubai'de kadın kıyafetleriyle alışveriş yaptığını ve 5 ay süren dava sırasında bir kez duruşmaya pijamayla geldiğini belirterek, "Michael Jackson, gelecekteki anketler için de birinci olmayı garantilemiş gibi görünüyor" dedi.

ABD'nin bir av sırasında kazayla arkadaşını vuran Başkan Yardımcısı Dick Cheney'nin ikinci sırada yer aldığını belirten Barge, "Dick Cheney'nin davranışlarının Michael Jackson'ı tahtından etmeye yetmediğini" belirterek, Cheney'nin yüzde 59 ile sürekli olarak gazetelerin birinci sayfalarında boy gösteren Hilton otellerinin vârisi Paris Hilton ile birlikte ikinci sırayı paylaştığını söyledi.

Bush üçüncü
Opinion Research Corp adlı şirket tarafından yapılan ankette, ABD Başkanı George Bush'un yüzde 57 oyla üçüncü sırada geldiği, Scientology tarikatına üyeliği ve Kate Holmes ile ilişkisiyle sık sık gündeme gelen Tom Cruise'un yüzde 54'le dördüncü olduğu, Temsilciler Meclisi'nin eski Cumhuriyetçi Parti çoğunluk lideri Tom Delay'in yüzde 41 ile Cruise'un arkasında yer aldığı belirtildi.

AA