BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,07
ALTIN 2.465,19
HABER /  GÜNCEL

Yılın babası ödülü emekli Vali Çetin'e

Kızının rahatsızlığı nedeniyle emekliliğini isteyen eski Ağrı Valisi Çetin'e "Yılın Babası" ödülü

Abone ol

Memur Sen'e bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen), kızı Beyza'nın Eskişehir'deki tedavisi ve kızının babasını yanında istemesi nedeniyle emekli olan Ağrı Valisi Mehmet Çetin'e ''yılın babası'' ödülünü verdi.

Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Altınkaynak, düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, sevgili kızı ve geleceği için makamını bırakarak emekliliğini isteyen Çetin'e ödül vermekten gurur duyduklarını belirterek, Çetin'in milleti ile ailesiyle bütünleşen bir bürokrat olduğunu kaydetti.

Çetin de baba ve anne olmanın gereğini yerine getirmeye çalıştığını söyleyerek, insanın kendine ve ailesine hayrının olmasının ardından milletine faydalı olabileceğini bildirdi.

Sağlıklı genç nesillerin yetiştirilmesiyle Türkiye'nin ilerlemiş ülkelerin seviyesine gelebileceğine işaret eden Çetin, şöyle konuştu:

''Bilgisiz, beceriksiz ve sağlıksız nesillerle gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşamayız. Bu yüzden bu kararı uyguladık. Yılın babası ödülünü almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ağrı Valisi iken çocuklarla aram çok iyiydi. Makam arabasıyla selamlaşmadan geçtiğim çocuk yoktur. Her çocukla selamlaşırdım. Çok keyifli anlar yaşadım. Çocuklar benim makam otomobiliyle geçtiğimi sonradan görüyor. Arkamdan el sağlıyor.''

Konuşmanın ardından Altınkaynak, Çetin'e kızı Beyza ile çekilen bir fotoğraf ve çiçek verdi.