BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.487,15
HABER /  SPOR

Yıldırımın Kezman için ne istedi?

Aziz Yıldırım, Kezman için ciddi pazarlık yapıyor. Bakın ünlü futbolcu için kaç para istedi?

Abone ol

Kezman Paris St Germain'e gidecek mi, yoksa kalacak mı? Fenerbahçe'nin gündemindeki bir numaralı soru bu şimdi. Fransız kulübünün teklifini sunduğu, Kezman'ın da gitmek istediği, ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın istediği ödemenin yapılmaması nedeniyle rest çektiği belirtildi.

TAKSİTLE 2,5 ARTI 4 MİLYON EURO

Paris St Germain'in son olarak uzun vadelerle taksitlendirilmiş şekilde 2. 5 milyon Euro kiralama bedeli önerdiği, sezon sonunda önceliğin kendilerinde olmasını talep ederek, transfer etmeleri durumunda da 4 milyon Euro daha vereceklerini bildirdikleri öğrenildi.

PEŞİN 5 MİLYON VERİN ALIN

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ise "Bizde kiralık futbolcu yok. 5 milyon Euro verirseniz Kezman'ı alırsınız, yoksa bu transfer gerçekleşmez" dediği bildirildi. Yıldırım'ın dün gece Kezman ve menajeri ile de biraraya geldiği, "kolaylık sağlayın" isteğini de geri çevirdiği ifade edildi.

Bu arada Betis kulübüne yakınlığı ile bilinen "alfinaldelapalmera.com" isimli internet sitesi FIFA'nın Mehmet Aurelio için Real Betis kulübüne hala lisans vermediğini iddia etti. Sitedeki haberde İspanyol Kulübünün Aurelio'yu bu yüzden UEFA listesine bildiremediğini yazdı.