BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.423,58
HABER /  SPOR

Chelsea Robinhoya taktı

Premier League ekibi Chelsea, Brezilyalı forvet Robinho için Real Madrid'e resmi teklif yaptı.

Abone ol

Chelsea, resmi internet sitesinden yaptığı kısa açıklamada, Robinho için Real Madrid'e teklif yaptığını duyurdu.

Açıklamada Real'e önerilen bonservis bedeli belirtilmedi, ancak İngiliz medyası, Luiz Felipe Scolari'nin takımının Brezilyalı golcü için teklif ettiği miktarın 19.7 milyon sterlin (38.45 milyon dolar) olduğunu iddia ediyor.

Scolari, sakat Didier Drogba'nın sezonun ilk iki maçını kaçıracak olması ve Salomon Kalou'nun olimpiyatlarda mücadele etmesi nedeniyle forvet hattına mutlaka bir transfer yapmak amacında.

Ligde ilk maçını 17 Ağustos'ta Portsmouth ile Stamford Bridge'de yapacak olan Chelsea'nin kadrosuna forvet olarak Nicolas Anelka, Andriy Shevchenko ve Scolari'nin takımda düşünmediği Claudio Pizarro bulunuyor.

24 yaşındaki Robinho'nun, Real Madrid yönetiminin kendisine karşı takındığı ilgisiz ve değer vermez tutumdan rahatsız olduğunu biliniyor.

Oyuncunun menajeri Wagner Ribeiro, "Robinho yönetimin tavrı yüzünden çok kızgın. Bana hergün telefon ederek, Real Madrid'deki geleceği hakkında yönetimden bir ses çıkıp çıkmadığını soruyor. ben de ona kulüpen kimseye ulaşamadığımı söylemek zorunda kalıyorum" dedi.