BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.426,64
HABER /  MAGAZİN

Poşulu Tarkan sahnede

Tarkan, Diyarbakır'da boynuna taktığı siyah-beyaz poşu ile sahneye çıkarken, hayranlarını adeta coşturdu.

Abone ol

Tarkan, ''Doritos Nerede Müzik Orada'' sloganıyla düzenlenen konserlerin ikinci durağında Dicle Üniversitesi Stadı'nda, boynunda siyah-beyaz poşu ile sahneye çıktı. Tarkan yeni albümündeki şarkılarıyla Diyarbakırlıların karşısına çıkarak, konser alanını dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Konser öncesi kalabalık arasında gerginlik çıkarken, gerginlik Tarkan'ın sahneye çıkmasıyla sona erdi.

Konser vermek için Diyarbakır'a gelen ve sahne performansıyla parmak ısırtan Tarkan, konser boyunca, ''Şıkıdım, Uzun İnce Bir Yoldayım, Dedikodu, Hüp, Kuzu Kuzu, Gül Döktüm Yollarına, Kır Zincirlerini, Arada Bir, Dudu Dudu ve Dilli Düdük'' gibi sevilen 20'nin üzerinde şarkısını seslendirdi.

Diyarbakırlı hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Tarkan, Diyarbakır'a en son 3 yıl önce geldiğini söyledi. Her zaman Diyarbakır'a barışçıl duygularla geldiğini belirten Tarkan, ''Ben her zaman Diyarbakır'a barışçıl duygularla geliyorum. Her zaman barış, sevgi, dostluk ve birliktelik tüm inancım bu. O yüzden sizi çok seviyorum. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için'' dedi.

Kente 12 TIR dolusu ekipmanla gelen konser ekibi, konser öncesi akşam saatlerinden itibaren konser alanını dolduran Diyarbakırlıları değişik yarışmalarla eğlendirdi.