BIST 10.001
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.429,34
HABER /  SPOR

Yıldırımdan sürpriz hareket!

Bu kez siyaset için değil spor için buluşuldu. Aziz Yıldırım bakın kiminle görüştü?

Abone ol

Futbol kamuoyunun hakem skandalıyla çalkalandığı sırada Ankara'da sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek'in Altınpark'ta bulunan Belediye Evi'nde bir araya geldi.

SADECE SOHBET ETTİK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'nda gerçekleştirilen görüşme sonrası Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, açıklama yapmaktan kaçındı. Yıldırım, basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında, "Başkan cevap versin. Başkanı çok seviyorum, ziyaret etmek istedim sohbet ettik." yanıtını verdi.

YILDIRIM KONUŞMADI

Basın mensuplarının "Görüşmeniz yaklaşık 1 saat sürdü. Neler konuştunuz?" sorusuna Yıldırım, "O kadar oldu mu ya?" dedi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'ın iddialarına ilişkin olarak ta Yıldırım, "Bu konuda soru sormayın!" diyerek Basın Merkezi'nden ayrıldı.

ASFALT KONUSUNU KONUŞTUK

Aziz Yıldırım'ın soruları yanıtsız bırakmasının ardından görüşmeye ilişkin açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaklaşık 1 saat boyunca Ankara'daki Fenerbahçe tesislerini asfalt konusunu konuştuklarını söyledi.

Gökçek, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Aziz Bey'le 1 saat boyunca Ankara'da yapılmakta olan Fenerbahçe tesislerinin asfaltlanma konusunu görüştük. Başkan Yıldırım, tesislerin asfaltlanmasını bizden rica etti ve ben de talimat verdim, gerekli çalışma yapılacak.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'ın iddialarına ilişkin olarak da Gökçek, o konu ile ilgili hiçbir şey konuşmadıklarını dile getirdi.

"FENERBAHÇELİYİM, FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM"

Geçen hafta Fenerbahçe maçının ardından yaşanan gerginliklere de değinen Gökçek, "Hiçbir zaman Fenerbahçe ile ilgili ithamım olmadı, bu yüzden aramızda bir gerginlik söz konusu olamaz." diye konuştu.

Gökçek, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe şampiyon olursa gurur duyarım. İsterim ki futbol maçlarında hakemlere etki olmasın. Sadece bana gelen bir ihbardan bahsettim. Aziz Yıldırım'ı itham eden ağzımdan tek bir kelime çıkmadı, çıkmaz da..."

Galatasaray maçına da değinen Gökçek, "Galip gelmeyi temenni ediyorum." dedi.

ÖNCE CAN SONRA CANAN

Basın mensuplarının, "Ankaraspor, Galatasaray ile değil de Fenerbahçe ile oynasaydı ne yapardınız?" sorusuna ise Gökçek, "Tabi ki galip gelmeyi isteriz. Önce can sonra canan!" diyerek cevap verdi.

Bu arada, Gökçek'in, açıklamaların ardından basın merkezine girişte basın mensuplarına, "Görüşmeyi nereden öğrendiniz de buraya geldiniz?" diye sorması dikkat çekti.