BIST 10.104
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.401,80
HABER /  MAGAZİN

Oktay Kaynarca zırıl zırıl ağlamış

Yeni "Adanalı" Oktay Kaynarca her rolünden kendinden bir parça olduğunu söylüyor.

Abone ol

atv'nin yeni dizisi 'Adanalı'da 'Başkomiser Yavuz'u canlandıran Oktay Kaynarca "Hiç kavga etmemiş, aşık olmamış, terk etmemiş, terk edilmemiş, dayak yememiş, zırıl zırıl ağlamamış bir adamdan oyuncu olmaz!.." dedi.

'Adanalı', aynı mahallede büyüyen ve kan kardeşi olan bir polisle, İstanbul'a korku salan bir suç örgütü liderinin öyküsünü anlatıyor. Diziye adını veren 'Adanalı başkomiser Yavuz'u Oktay Kaynarca canlandırıyor.

Kaynarca'ya, 'Çakır' diye seslenmeyi sürdürenler var. Fakat, 'Başkomiser Yavuz', bu geleneği bozacak gibi. Kaynarca da, "Yaptığımız her iş, bir öncekinin üstüne çıkmalı" diyor.

ZIRIL ZIRIL AĞLAMAYAN OYUNCU OLMAZ

Oynadığı tüm rollerde kendinden bir parça olduğunu söyleyen Kaynarca şöyle konuştu: "Olmak zorunda. Oyuncular, oyuncu olmasalardı sağlıksız kalırlardı. Oyuncuların geçmişine, geldikleri yerlere, katettikleri aşamalara adım adım baktığınız zaman; çok ciddi mücadele verdiklerini görürsünüz. Hepsinde birtakım anormallikler vardır. Zaten oyuncuysanız hayatınız boyunca biriktirmek ve gözlemlemek zorundasınız. Kavga etmemiş, aşık olmamış, terk etmemiş, terk edilmemiş, dayak yememiş, zırıl zırıl ağlamamış bir adamdan oyuncu olmaz."