BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,61
ALTIN 2.388,41
HABER /  GÜNCEL

Beyninden solucan çıktı

Teşhiş beyinde tümör olduğuna yönelikti. Ameliyata giren cerrahlar gördükleri karşısında şoke oldu. Canlı bir solucan vardı.

Abone ol

İNTERNETHABER

Amerika Arizona eyaletinde beyninde tümör olduğu düşünülen  bir kadın ameliyat edilince, tümör sandıkları şeyin canlı bir solucan olduğu anlaşıldı.

Rosemary Alvarez, kolundaki uyuşma ve görüşündeki bulanıklık artınca doktora gitti. Yapılan test ve çekilen röntgenlerde hiç bir şey bulunamadı. Ama Alvarez tekrar rahatsızlanınca kafa MR'ı çekildi ve beyinde tehlikeli bir kütle tespit edildi.

Nörolog Dr. Peter Nakaji, beyinde tespit ettikleri bu kütlenin tümör olduğundan emin olduklarını ve bu tümör'ün beynin içine işlemiş gibi olduğunu söyledi. Ama ameliyat masasında Dr. Nakaji ve diğerlerini bir sürpriz bekliyordu.

Alvarez'in beyninden çıkan canlı bir solucandı. Operasyonun şokunu atlatan doktorlar bu durumu şöyle açıkladılar:

"Solucanı çıkardıktan sonra Alvarez'in hiçbir sağlık sorunu kalmadı. Solucanın beyinde ortaya çıkması şimdiye kadar hiç rastlanmamışsa da, özellikle mide ve bağırsaklarda solucan ve tenyaya sık rastlanır. Bu durum da yine  pişmemiş et yemekten kaynaklı olabilir. Bazı insanlar tuvalet ihtiyacını karşıladıktan sonra ellerini yıkamazlar ki onlarla tokalaşmak bile bazı bakterilerin vücuda nüfus etmesine neden olur. Alvarez'in yaşadığı da bunlardan biriydi muhtemelen."

Şu anda hiçbir hastalığı olmayan Alvarez ise, herkese yediklerinize dikkat edin ve ellerinizi sürekli yıkayın diye tavsiyede bulunuyor.

İŞTE O VİDEO:



DİKKAT: Aşağıdaki videoda ameliyat anında çekilmiş görüntüler var. Sakıncalı görüntüler içerebilir:

İŞTE O VİDEO: