BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Yıldırımdan Altıntop gerçeği!

Transfer borsası dün "Aziz Yıldırım Hamit-Halil Altıntop kardeşlerin transferini bitirdi." haberiyle yükseldi. Gerçekleri Aziz Yıldırım açıkladı.

Abone ol

İnternet siteleri ve televizyonlar dün “Aziz Yıldırım İtalya’ya oradan da Almanya’ya gitti ve Hamit-Halil Altıntop kardeşlerin transferini bitirdi. Altıntop’lar F.Bahçe’de” diye flaş geçtiler. Ancak durum öyle değil. Yıldırım değil İtalya'ya Edirne'nin dışına bile çıkmamış. Kendisini telefonla arayan Tayfun Bayındır'a "" diyor:

İşte Yıldırım'ın Altıntop kardeşlerle ilgili sözleri:

ŞU ANDA HASTANEDE ARKADAŞIMI ZİYARET EDİYORUM

"Tüm bunları üzüntüyle izliyorum. Bitmiş bu medya bitmiş. Şu anda bir arkadaşımı ziyaret için Florence Nightingale Hastanesi’ndeyim. Daha önce de FB TV’de İhsan Topaloğlu’nun yanındaydım. Oysa medyaya göre şimdi İtalya-Almanya arasındayım. Alt yazı geçiyorlar Tayfun bu olacak iş mi?”... 

15 GÜNDÜR YURTDIŞINA ÇIKMADIM

 15 gündür yurt dışına çıkmadım. En son İsviçre’ye gittim. (Daum’un transferi için yaptığı seyahati kastediyor) O günden beri hiçbir yurt dışı seyahatim olmadı. Önüne gelen bir şey yazıyor. Bugün de FB TV’ye gittim. İhsan Topaloğlu ile sohbet ederken TV’lerin alt yazı geçtiğini ve benim İtalya’da olduğumu yazdıklarını gördüm. İnanamadım. Benim bu söylediklerime inanmıyorlarsa, gitsinler pasaporttan yurt dışı çıkışlarına baksınlar.

ALTINTOP'LAR BODRUM'DA!

Hamit ve Halil Altıntop için Almanya’ya gitmişim, transferi bitirmişim diyorlar. Olacak iş değil. Ben burdayım, onlar da Bodrum’da tatildeler. Yazık medyada işini doğru yapanlara yazık..”