BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırımdan Topuz taktiği

Poulsen'i kadrosuna katmak için her yolu deneyen Fenerbahçe'de, Başkan Yıldırım'ın; Juventuslu yöneticilere cazip teklif sunduğu öğrenildi.

Abone ol

Poulsen'i kadrosuna katmak için her yolu deneyen Fenerbahçe'de, Danimarkalı futbolcunun istememesine rağmen kulübü ile anlaşan Başkan Yıldırım'ın; Juventuslu yöneticilere cazip teklif sunduğu ve bu oyuncunun transferinden gelecek para ile İtalyan ekibinin Gaetano d'Agostino'yu almak için sabırsızlandığı öğrenildi. Yıldırım, Mehmet Topuz olayında olduğu gibi önce kulübü ile anlaşırken, bu yüzden Juventus'un Futbol Direktörü Alessio Secco'nun Poulsen'e, "Ya Fenerbahçe'ye git ya da yedek kulübesinde kalırsın" şeklinde baskı yaptığı ortaya çıktı.

La Repubblica muhabiri Emanuele Gamba, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada "Alessio Secco ile görüştüm, Poulsen'e "Ya Fenerbahçe'ye git ya da ilk 11'de yer alamazsın ve maçları tribünden izlemek zorunda kalırsın" dediğini anlattı. Fenerbahçe, Poulsen için 55 milyon Dkr. (6.5 milyon Euro) fiyat önermiş. Juventus için çok iyi bir fiyat. Bu nedenle Poulsen'in Juventus'tan ayrılması isteniyor. Bana anlatılana göre Hamburg teklifini geri çekmiş. Juventus yönetimi bu konuda kararlı. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi Thiago yaşamıştı. Totenham'ın verdiği teklifi kabul etmeyerek gitmeyen Thiago, sadece mecbur kalınca oynatıldı ve sürekli yedek kaldı. Ciro Ferrara'nın kulüpte bir yetkisi yok. Secco daha yetkili ve Secco Poulsen'den kurtulmak istiyor. Çünkü, Fenerbahçe'den gelecek parayla kendisinin favorisi oyuncu Gaetano d'Agostino'yu almak istiyor" dedi.

VOLKAN DEMİREL İÇİN BAŞKAN YILDIRIM BEKLENİYOR

Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen kaleci Volkan Demirel transferinin, hafta başında bitmesi bekleniyor. Şu ana kadar yapılan görüşmelerde Sarı-Lacivertli yönetim de, milli kaleci de yola birlikte devam etme niyetlerini karşılıklı olarak dile getirmesine rağmen, yıllık ücret ve ödemeler konusunda küçük detayların olduğu, bu nedenle transferin resmiyet kazanmadığı belirtildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın da milli kaleci ile görüştükten sonra imza aşamasına gelineceği öğrenildi.

LUGANO NAZ YAPIYOR

Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemeyen ve önce İtalyan ardından İspanyol kulüplerin gündemine gelen Lugano'nun bu süre içinde tam 4 kez sarı-Lacivertli yönetim ile masaya oturduğu ortaya çıktı. Uruguaylı futbolcu, uzun süreli sözleşmede diretirken, her yıl için de 3.5 milyon euro istediği öğrenildi. Lugano en az 4 yıllık sözleşme yapıp kendisini garantiye almak isterken Sarı-Lacivertli yönetim 2 yıldan fazla sözleşme yapmak istemiyor. Ayrıca, Lugano'nun istediği rakam çok bulunurken, her yıl için 2 milyon 750 bin euro önerildi. Urguaylı futbolcunun sözleşmesinin bitmesini de fırsat bilerek geri adım atmadığı ve bir başka koz olarak da Roberto Carlos, Alex ve Deivid gibi isimlerin aldığı rakamları da emsal gösterdiği sızan haberler arasında yer alıyor...