BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,76
ALTIN 2.403,03
HABER /  SPOR

Yıldırıma göre ok yaydan çıktı

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin satışa çıkacak olan Aralık sayısında önemli açıklamalar yaptı.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ''Yine önemli bir maç öncesi, Fenerbahçe düşmanları yeni bir strateji ile 100 yıllık çınarın karşısında dikilmeye çalışıyorlar. Ancak bu kez konuşanlar, konuşulanlar rezalet niteliğinde'' dedi.

Sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin satışa çıkacak olan Aralık sayısındaki yazısında Aziz Yıldırım, futbol gündemine damga vuran şike iddialarının sistemli bir şekilde yürütülen bir propaganda ile Fenerbahçe Başkanı ve onun kişiliği üzerinde yoğunlaştırıldığını savunarak, ''Amaç Aziz Yıldırım'ı yıpratmaya çalışmak, camianın dikkatini dağıtarak Türkiye'nin en büyük kulübüne karşı yıkıcı bir karalama kampanyası başlatmak'' diye konuştu.

Yıldırım, Türk futbolu içinde yatırımları ve işletme projesiyle taşları yerine oturmuş Fenerbahçe'nin artık yıkılmaz bir kale haline geldiğini kaydederek, ''Fenerbahçe Spor Kulübü'nü saçma sapan iddialarla karalamaya çalışanlar, bunu yayın yoluyla hiç kimsenin bilgisine başvurmadan tek taraflı yapanlar, bu kez kanun önünde bu sorumsuzluğun hesabını fazlasıyla ödeyecektir. Bundan hiçbirinizin endişesi olmasın. Çünkü bunun en sıkı takipçisi her zaman olduğu gibi yine bizler olacağız'' ifalerini kullandı.

''GÜÇ YETMEYECEĞİNİ ANLATAMAMIŞIZ''
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi durdurmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini kaydederek, şöyle devam etti: ''Özellikle 100. yılında başarı hedefleri için sırasıyla hamleler yapan bir spor kulübünü durdurmaya kimsenin gücünün yetemeyeceğini demek ki, arkadaşlarımla yeteri kadar birlikte anlatamamışım. Bunun rahatsızlığını ilk kez yaşıyorum. Ancak, artık ok yaydan çıkmıştır.

Kendini, devletten bir kuruş almadan dünya standartlarına çeken bir spor kulübünü içi boş iddialarla yıpratmaya çalışanlar, şampiyonluklarını şerefiyle yaşamış tüm oyuncularımızın yanı sıra Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde çalışan tüm insanları, camiayı ve en önemlisi renklerimize karşılıksız bağlanmış büyük Fenerbahçe taraftarını üzmektedirler. Buradan devlet yetkililerine bir kez daha sesleniyorum. Birkaç gün önce nasıl bir spor gazetesinde şike ile ilgili hakkımızda yayınlanan bir haberin aydınlatılması ile ilgili olarak Başbakan dahil tüm yetkililerin harekete geçmesini öncelikle Fenerbahçe Spor Kulübü olarak biz istediysek hiç vakit kaybetmeden iddiayı ortaya atan kişi de emniyete alınmalı ve bu komplonun bütün detayları aydınlatılmalıdır. Devletimiz geç kalmadan bu konuda derhal tavır almalı ve adım atmalıdır.''

''KOMPLONUN İÇİNDE MUHALİF FENERBAHÇELİLER DE VAR''
''Üzülerek belirtmek istiyorum ki, bu komplonun içinde kendi şahsi çıkarları için yer alan bazı muhalif Fenerbahçeliler de önemli rol oynamaktadır'' diyen Aziz Yıldırım yazısında, daha sonra şu ifadeleri kullandı: ''Bunların kimler olduğu yönünde gerçek Fenerbahçeliler bilgi sahibidir. Olmayanlar da yakında bilgi sahibi olacaklardır. Başarılı ve istikrarlı yapıdan rahatsız olanların kin ve nefretlerini komploya dönüştürme gayretleri dün olduğu gibi bundan sonra da sonuçsuz kalacaktır. Çünkü Fenerbahçe Spor Kulübü tarihinde böylesine adi bir suçlama, her yıl trilyonları transfere harcayan ve her zaman yukarıları hedefleyen bir zihniyete yapılmamıştır.''

''HER YERDE DAVALAR AÇILACAĞINI BİLİYORUM''
Aziz Yıldırım, yazısında sarı-lacivertli taraftarlara yönelik olarak, ''Fenerbahçe Spor Kulübü olarak açtığımız davada müdahil olduğunuzu ve aynı dava ile ilgili Türkiye'nin her yerinden dava açacağınızı biliyorum. Hukuk sistemimiz kanunsuzları korumayacaktır'' dedi. Fenerbahçe'nin her yeni saniyede başarısı için kendini yenileme konusundaki ısrarcı tutumunu sürdürmeye devam edeceğini dile getiren başkan Yıldırım, ''Hiçbir güç artık Fenerbahçe Spor Kulübü'ne zarar veremez'' diyerek yazısını tamamladı.