BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,33
HABER /  SPOR

Devlerin ideal onbiri şekillendi

Türk futbolunun kalbi yarın Kadıköy'de atacak. Fenerbahçce ve Galatasaray'da son durum ne? İşte muhtemel onbirler...

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray, 16. hafta maçında yarın karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak 2006 yılının son derbi maçını FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli yönetecek.

Selçuk Dereli'nin yardımcılıklarını Adil Sinem ile Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Yunus Yıldırım. Ezeli rakipler, derbi maçın hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayacaklar.

FENERBAHÇE CEPHESİ
Derbi maça saha ve seyirci avantajının yanı sıra Galatasaray'ın 4 puan önünde lider çıkacak olan Fenerbahçe, son yıllarda Kadıköy'de büyük üstünlük kurduğu ezeli rakibini yine yenerek, aradaki puan farkını açmayı amaçlıyor. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları süren Rüştü, Ümit, Selçuk ve Kerim yarınki maçta da forma giyemeyecek. Dün yapılan idmanda sakatlanan Mehmet Yozgatlı'nın durumu ise bugün yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. Öte yandan, sarı-lacivertli takımda Tümer'in de hafif sakatlığının bulunduğu bildirildi.

GALATASARAY CEPHESİ
Derbi maç öncesi ezeli rakibinin 4 puan gerisinde ikinci sırada bulunan ve Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı 7 yıldır galibiyet alamayan Galatasaray ise bu şanssızlığına son vermek istiyor. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları süren Hakan Şükür, Orhan, Aydın ve Ferhat yarınki maçta forma giyemeyecek.

OLASI 11'LER
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 2006 yılının son derbi maçına ezeli rakipler şu 11'lerle çıkması bekleniyor: Fenerbahçe: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Deniz, Appiah, Aurelio, Tuncay, Alex, Kezman. Galatasaray: Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Ergün, Hasan Şaş, Inamoto, Ayhan, Arda, İliç, Ümit.