BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,94
HABER /  GÜNCEL

Sinopta eşek şakası

Sinop'ta Ahmet Aydın adlı bir kişi, arkadaşları şaka olsun diye salasını okutunca zor anlar yaşadı.

Abone ol

 Edinilen bilgiye göre, Merkez Büyük Camisi'ne sabah erken saatlerde gelen bir grup genç, arkadaşları Ahmet Aydın'ın (37) trafik kazasında hayatını kaybettiğini ve ailesinin cenazeyle ilgilenmediğini ileri sürerek salasının okunmasını istedi.

Görevli kişiye cenazenin saat kaçta nereden kalkacağıyla ilgili bilgileri veren gençler daha sonra ortadan kaybolurken, Sinop'ta kafe işletmeciliği yapan Aydın'ın bütün camilerde salası verildi. Kısa süre sonra salayı duyanlar Aydın'ın evine taziyeye gidip de öldüğünü sandıkları kişiyi karşılarında görünce şaşırdılar.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arkadaşlarının böyle bir şaka yapmış olabileceğini belirterek, ''Ancak hangi arkadaşlarımın bu şakayı yaptıklarını bilmiyorum. Kim yapmış olursa olsun çok kötü bir şaka. Bu yüzden ailem ve ben zor anlar yaşadık'' dedi. Ölmediğini duyurmak için işyerine gelen ve tanıdıklarını arayan Aydın, salada cenazenin Korucuk köyünde toprağa verileceğinin belirtildiğini, köye giden tanıdıklarını uyarmak için kendisinin de köye gideceğini söyledi.