BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Yıldırım yeniden başkan

Fenerbahçe Kulübü başkanlığına yeniden Aziz Yıldırım seçildi.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda tek aday olan Aziz Yıldırım, 2 bin 824 oyla 8. kez başkanlığa seçildi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan kongrede, oyların sayımının ardından Kongre Divan Başkanı Talat Yılmaz, başkanlık seçimi için 2 bin 831 oy kullanıldığını, bunlardan 7'sinin geçersiz sayıldığını ifade ederek, Aziz Yıldırım'a 2 bin 824 geçerli oy verildiğini duyurdu.

Yılmaz, Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi için verilen oyların ise 12'sinin geçersiz sayıldığını ve listenin 2 bin 819 oyla seçildiğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda 8. kez başkan seçilen Aziz Yıldırım, kendilerine gösterilen desteğe layık olmak için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Burnu'ndaki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan kongrede, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra kürsüye çıkarak üyelere hitaben konuşan Yıldırım, duyulan güvenin, kendilerini gelecek için daha çok çalışmaya sevk ettiğini belirtti. Yıldırım, ''Bu desteğe layık olmak için ben ve arkadaşlarım gerekeni yapacağız. Ne kadar çok çalışmak gerekiyorsa o çalışmayı yapacağız ve buraya inşallah bir dahaki kongrede yüzümüzün akıyla geliriz'' diye konuştu.

Yıldırım, konuşmasında şunları söyledi:

''2 bin 800 kongre üyesinin gelip bize güven göstermesi, geleceğe doğru bizi daha çok çalışmaya azmettiriyor. Fenerbahçe kongresine teşekkür ediyorum. Yeni bir dönem başlıyor. İnşallah 100. yılımızda Fenerbahçe'ye layık bir şekilde her branşta başarıyı yakalayıp, ama geçmişi de bugüne getirip, geçmişimizle bugünümüzün beraber kutlanacağı bir 100. yıl yaşamamızı temenni ediyorum. Önemli olan 100. yılımızı gelecekte çocuklarımıza ve torunlarımıza, Fenerbahçe'ye yakışır biçimde kutlandığının da anlatılmasıdır.''