BIST 9.885
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.459,35
HABER /  GÜNCEL

Yetiştirme yurdundan fuhuş evine

Kimi yetiştirme yurdundan kimi de evinden kaçtı. İhbarı değerlendiren polis o eve baskın düzenledi.

Abone ol

Eskişehir'de genç kızlara fuhuş yaptırdıkları ve bunun için yer temin ettikleri iddia edilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonlarda 8 kişi yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çankaya Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde A.M.P. (40) adlı kadına ait tekel bayisine operasyon düzenledi.

Operasyonda, Balıkesir'deki evinden kaçan Ö.G. (19), Eskişehir Çocuk Esirgeme Yurdundan kaçan B.İ. (15) ile bu kızları fuhşa teşvik ettiği iddia edilen şüpheli A.M.P tekel bayisinde yakalandı.

Emniyet güçleri, genç kızlarla para karşılığı ilişkiye girdiği belirlenen 2 kişiyi de gözaltına aldı. Şüphelilerden A.M.P, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaşı küçük B.İ. yurda, evden kaçan Ö.G. de ailesine teslim edildi.

FUHŞA SUÇÜSTÜ

Öte yandan, emniyet güçlerince Osmangazi Mahallesi Şehit Mustafa Ataş Sokak'taki bir eve düzenlenen operasyonda da fuhuş için yer temin ettiği iddia edilen S.D. (51) ile bu evde fuhuş yapan M.A. (22) ve bu kadınla birlikte olan 1 kişi de suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan 3 şüphelinin sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.