BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.432,94
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kırıkhanspor iddiasını sürdürüyor

Spor Toto 3. Ligi'nde top koşturan Kırıkhanspor çıkışını Gölcükspor karşısında da sürdürme iddiasında.

Abone ol

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kırıkhanspor'un teknik direktörü Haluk Bulgurlu, çıkışlarını Gölcükspor maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Bulgurlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor maçında çıkan olaylar nedeniyle hafta sonu yapacakları karşılaşmaya seyirci alınmayacağını anımsattı.

Her şeye rağmen kazanacak güçte olduklarını belirten Bulgurlu, şöyle konuştu:

''Seyircisiz de oynasak, çıkışımızı Gölcükspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Rakibimiz bizden bir puan önde, kazanarak bir üste çıkmayı hedefliyoruz. Maça giremeyecek taraftarımızın sesini yüreğimizde hissedeceğiz. Hiç merak etmesinler, onları mahcup etmeyeceğiz. Ayrıca, tesislerimizde bulunan antrenman sahamızın yeniden çimlenmesiyle idmanlarımızı artık daha rahat bir şekilde yapıyoruz. Son haftalarda aldığımız başarılı neticeler bizi daha da motive etti. Zor bir maç olacak ama bizim kimseye verilecek puanımız bulunmuyor. Sadece 3 puanı düşünüyoruz. Kırıkhanspor'un hedefi büyük. Zorlu karşılaşmayı kayıpsız atlatacağımıza inanıyorum.''

Bulgurlu, takımda sakatlıkları devam eden Erhan, Yasin ve Ömer Fansa'nın tedavilerine devam edildiğini, durumlarının maç saati belli olacağını sözlerine ekledi.