BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.399,54
HABER /  SPOR

Yetiş ya Alex

Alex yok Fenerbahçe de yok. O olmadığı zaman takım duruyor.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 2-2 berabere kalarak puan kaybıyla başlayan Fenerbahçe, Alex'in oynamadığı maçlarda kazanmakta zorlanıyor.

Alex'in forma giymediği sezonun ilk haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında 2-0 yenilen Fenerbahçe, 12. haftada Brezilyalı oyuncusundan yoksun çıktığı Kayserispor mücadelesinden de 2-1 yenik ayrılmıştı.

Sarı-lacivertliler, Alex'in forma giymediği bu akşamki mücadelede de İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak puan yitirmiş oldu.
Sezonun açılış maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda rakibine 2-0 yenilen sarı-lacivertliler, 18. haftada rakibiyle yaptığı mücadelede ise FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-2'lik eşitliğe razı oldu.

AURELIO CEZALI

Çok önemli bir maçta puan kaybı yaşayan Sarı Lacivertliler'de İstanbul belediye karşısında bu sezonki 4. sarı kartını gören Aurelio cezalı duruma düştü. Aurelio, Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçta forma giyemeyecek.