BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.438,86
HABER /  SEÇİM

Yerel seçim öncesi AK Parti'den CHP'ye ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ve Ereğli Belediye Başkan adayı Hüseyin Uysal, yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Abone ol

CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından parti binasının girişinde karşılanan AK Parti'li Candan ve Uysal, partililerle tokalaştı.

Ziyarette konuşan Candan, CHP Ereğli İlçe Başkanlığını ikinci kez ziyaret ettiğini hatırlatarak, her zaman diyalogdan yana olduklarını söyledi.

Candan, asla kavgadan yana olmadıklarını belirterek, "Kararı halkımıza bırakmalıyız. Halkımız tercihini yapsın, biz saygı duyalım. Milletvekilliğim süresince hep bunu yapmaya çalıştım. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğim” ifadesini kullandı.

Kartal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sorunlar diyalog ve karşılıklı görüş alışverişiyle demokratik kurallar çerçevesinde çözülmeli. Son dönemdeki gergin siyasi atmosfer, toplumun tüm hücrelerine yansıdı. İlçe örgütümüzü şereflendirdiğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Uysal da 30 Mart'taki yerel seçimlerin hayırlı olmasını diledi.