BIST 10.139
DOLAR 32,30
EURO 34,86
ALTIN 2.382,47
HABER /  GÜNCEL

Yeni yılda her eve bir NUTUK

"Her eve bir nutuk" kampanyası ile yola çıkan Atatürkçü Düşünce Derneği'nden bir çağrı var.

Abone ol

Atatürkçü Düşünce Derneği Maltepe Şubesi, Atatürk'ün 125. doğum yılı anısına başlattığı "Her Eve Bir Nutuk" kampanyasına destek için, tüm kişi, kurum ve kuruluşlardan yeni yıl hediyesi olarak çalışanlarına, müşterilerine ve dostlarına "Nutuk" kitabı hediye etmesi çağrısında bulundu.

ADD Maltepe Şube Başkanı Dursun Ali Toraman,  "Bu kampanya ile dipten gelen büyük bir dalganın yayılmasını sağlamak, uğrunda birlikte mücadele verdiğimiz değerler için kıvılcım yakmak istiyoruz. Sorumluluğunu unutanlara, kurtuluş ve kuruluş destanımızın en özlü sunumu olan, yol göstericimiz Nutuk'u hatırlatmak istiyoruz" dedi.

Kampanya çerçevesinde bugüne kadar 150 bin kişiye ücretsiz olarak ''Nutuk''kitabı dağıtıldı. Derneğin hedefi 19 Mayıs 2007'ye kadar 2 milyon Nutuk kitabı dağıtmak. Ancak sponsorların verdiği destek yetersiz kaldığı için kitap dağıtımında zorluklar yaşanmaya başladı. Yoğun olan talebe yetişmekte güçlük çekiliyor. Maliyeti 4 YTL'yi bulan Nutuk kitabının dağıtımı için sponsorların desteği bekleniyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 0 216 3701881 nolu telefon veya www.addnutuk.com adresine başvuranlara Türkiye'nin neresinde olursa olsun "Nutuk" kitabı ücretsiz olarak ulaştırılıyor.