BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Yeni teknolojiler görücüye çıktı

11818’in ev sahipliğinde gerçekleşen EIDQ Konferansında, tanıtılan yeni teknolojiler ve iş modelleri katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Abone ol

EIDQ (Bilinmeyen numaralar ve rehberlik hizmet sağlayıcıları derneği ) Konferansı, Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. sponsorluğunda gerçekleşti. 18-20 Ekim tarihleri arasında, üç gün süren konferansta sektörel gelişmeleri, yeni iş modelleri ve yeni teknolojilerle ilgili detaylı sunumlar yapıldı. Konferans yurt dışından 18 ülkenin katılımıyla son buldu.

Sektöre ait yeni teknolojilerin ve yeni iş modellerinin görüşüldüğü toplantılarda 11818, dünyada bu hizmeti veren diğer şirketler ile bir araya geldi. Bilinmeyen numaralar ve rehberlik hizmeti sektöründen üst düzey katılımın sağlandığı toplantıda, Türkiye’yi 11818 Assistt A.Ş. Genel Müdürü Adil Zembat ve Assistt İş Geliştirme Birim Yöneticisi Evrim Zeynep Korkmaz temsil etti.

11818’in ev sahipliğinde Türkiye’den Türk Telekom, BN Telekom ve Yellow Pages Türkiye temsilcilerinin katıldığı toplantıya, Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre, Yunanistan gibi Avrupa ülkelerinin yanında, Rusya ve Kanada’dan da katılım gerçekleşti. Yurtdışından 150 kişinin bulunduğu toplantıda şirketler;  CEO, genel müdür ve direktör gibi üst düzey kişiler tarafından temsil edildi.

İstanbul The Marmara Otel’de gerçekleşen toplantılarda konuklara sektördeki yeni teknolojiler de tanıtıldı