BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,09
ALTIN 2.507,50
HABER /  GÜNCEL

Yeni haftada hava sıcaklığı nasıl olacak?

Yeni haftada hava nasıl olacak? Sıcaklıklar ne yönde değişecek?İşte bölge bölge beklenen sıcaklıklar...

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin) Doğu Anadolu'nun güneydoğusu (Muş, Ağrı, Iğdır, Van, Bitlis, Şırnak, Hakkari) ile Hatay, Batman, Siirt ve Mardin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun kuzey kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı zamanla çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Muş, Ağrı, Iğdır, Van, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.