BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.497,32
HABER /  GÜNCEL

Balbay için bin kişi Silivri'ye gelecek!

CHP İzmir örgütü, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın tahliyesini talep edileceği 30 Eylül'deki duruşmaya bin kişiyle gelecek

Abone ol

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, tahliyesi için imza kampanyası başlatılan Ergenekon davasının tutuklu sanığı, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın 30 Eylül Cuma günü Silivri'de yapılacak duruşmasına otobüsler kaldıracak.

Bayır, İzmir'den perşembe akşamı yola çıkacak otobüsler, cuma sabahı Balbay'ın tahliyesinin talep edileceği duruşmanın izlenmesinin ardından akşam İzmir'e döneceğini açıkladı:

"Gelmek isteyen partililer isimlerini bağlı oldukları ilçe başkanlığına yazdırabilirler. 40 kişilik otobüsleri hem ilçe başkanlıkları hem de il başkanlığı kaldıracak. Kadın ve gençlik kollarının da katılımıyla yaklaşık bin partilimizle Silivri'de olacağız"

YÜRÜYÜŞ İPTAL EDİLDİ

Bayır, İzmir'den Ankara'ya yapılacak Balbay yürüyüşünün ise hava muhalefeti nedeniyle iptal edildiğini söyledi:

"Yürüyüşü pazartesi günü başlatıp, yol güzergahındaki illerin örgütünün de katılımıyla Ankara'ya kadar otobüslerle yapmayı düşünmüştük. Ancak havanın özellikle Uşak ve Kütahya'da olumsuz koşulları nedeniyle vazgeçtik"