BIST 9.562
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.486,45
HABER /  GÜNCEL

Yeni haftada güneş müjdesi!

Yeni haftada hava nasıl olacak? İşte bölge bölge beklenen sıcaklıklar...

Abone ol

Meteorolojiden yeni hafta için sıcak müjdesi. Geçtiğimiz hafta etkisini gösteren yağışlar bu hafta yerini güneşe bırakıyor. Yeni haftada sıcak artıyor.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre: Doğu Karadeniz ile Ordu, Tokat, Kayseri, Sivas, Erzincan, Ardahan ve Antalya çevrelerinde görülecek yağışların; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Sivas, Erzincan ve Ardahan' da karla karışık yağmur ve kar, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Antalya ve Ordu çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ!

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yoğun kar yağışlarının oluşturduğu yüksek kar örtüsü nedeniyle yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

BACA ZEHİRLENMELERİNE DİKKAT!

Ülkemizin iç ve doğu kesimlerindel lodos nedeniyle yaşanabilecek soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA:Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis hadisesi beklenmektedir.

EGE:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ:Parçalı, doğusunun zamanla az bulutlu, Antalya çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı, doğusu çok bulutlu, Kayseri ve Sivas çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte kuzey ve doğusunda sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı, zamanla az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kesimi ile Ordu ve Tokat çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, Ardahan ile sabah saatlerinde Erzincan çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yüksek kar örtüsü nedeniyle çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Bölge genelinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin doğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin doğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor.