BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bana ihanet ettin öleceksin dedi ve...

Üç ayrı kentte üç kadın en çok sevdiklerinin kurbanı oldu. Birini sevgilisi, birini eşi, birini ise oğlu kesti.

Abone ol
AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, 44 yaşındaki Mehmet Gökbayrak, bir süredir yasak aşk yaşadığı öne sürülen evli ve 2 çocuk annesi 39 yaşındaki E.E.'yi bıçakla boğazını kestikten sonra vucudunun çeşitli yerlerine defalarca saplayıp öldürdü.

POLİSİ KENDİSİ ARADI

Olay yerinden ayrıldıktan sonra polise arayıp cinayet işlediğini ve intihar edeceğini belirten Gökbayrak, yapılan araştırma sonucu evinin yakınındaki boş bir işyerinin önünde iple asılı vaziyette ölü bulundu.

Dün saat 20.30 sıralarında Yenisanayii Mahallesi Devlet Karayolu üzerindeki bir alışveriş merkezinin bahçesinden geçen vatandaşlar, yanında poşetler bulunan 30-35 yaşları arasındaki bir kadının boğazı kesilmiş ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış haldeki cesedi ile karşılaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis, olay yerinde inceleme başlattı. Üzerinden kimlik çıkmayan kadını öldüren kişinin kimliğine dair delil aradı. Ekiplerin çalışması sırasında 155 polis haber merkezine gelen bir ihbar, ekipleri harekete geçirdi.

BANA İHANET ETTİN, ÖLECEKSİN!

Gelen ihbara göre, eşinden yaklaşık 2 yıl önce boşanan, 2 çocuk babası olan ve pazarda yumurta satan Mehmet Gökbayrak'ın "Birini öldürdüm. İntihar edeceğim. Hakkınızı helal edin" dediğini öğrenen ekipler, bu kişiye ulaşmak için zamanla yarıştı. Gökbayrak'ın ev adresini. sahip olduğu 09 NA 432 plakalı hafif ticari aracın ruhsatından belirleyen ekipler, olay yerinden yaklaşık 500 metre mesafedeki evine gitti.

Ekipler kısa sürede ulaştıkları iki katlı evin yakınında, Gökbayrak'ın boş olan işyerinin yağmurluk demirlerine çamaşır ipiyle asılı cesedi ile karşılaştı. Yapılan kontrolde, Gökbayrak'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Gökbayrak'ın üzerinden "Emel bana ihanet ettin, öleceksin" yazılı bir not çıktığı ifade edildi.

Her iki olay yerinde de incelemelerini sürdürüren yetkililer, öldürülen kadının bir tarfm firmasında çalışan evli ve 2 çocuk annesi 39 yaşındaki E.E. olduğu belirlendi. E.E. ile Gökbayrak arasında yasak aşk ilişkisini de araştıran polis, geniş çaplı soruşturma başlattı. Gökbayrak'ın arkadaşlarının da ikilinin bir süredir birlikte olduklarını doğruladıkları öğrenildi.

SOKAK ORTASINDA SEVGİLİSİNİ KESTİ
DİĞER SAYFADA[PAGE]
SOKAKTA SEVGİLİSİNİ KESTİ

Mersin'de sokak ortasında iki sevgilinin kavgası kanlı bitti! Birlikte yaşadığı ve kendisinden ayrılmak isteyen kadını sokak ortasında önce döven N.Ç. bununla da yetinmeyip, falçatayla boğazını kesti!

Tarsus'un en işlek caddelerinden Atatürk Caddesi'nde akşam saatlerinde yaşanan vahşet, görenlerin tüylerini ürpertti!

Alınan bilgiye göre, N.Ç.(34), kendisinden ayrılmak isteyen G.B. (24) ile yolda karşılaştı. Sokak ortasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle N.Ç. üzerindeki falçata ile G.B.’nin boğazını kesti.

BOYNUNU KESTİ
 
Boynundan yaralanan kadın kanlar içinde yere yığılırken, N.Ç. kaçtı. Yere yığılan kadına yardıma çevredeki vatandaşlar koştu. Olay yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri kadına ilk müdahaleyi yaparak, Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Olay yerinden kaçan N.Ç. kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Boynunda yaralanan kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


KİRALADIĞI EVDE EŞİ SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE
OLUNCA... DİĞER SAYFADA...[PAGE]

EŞİM SEVGİLİSİYLE OLDU, ZORUMA GİTTİ

BURSA'da, kendisini terk eden eşi Fatma I. ile sevgilisi Murat Çavuş'un bulunduğu evi basıp Murat Çavuş'u öldüren, eşi ile iki kişiyi yaralayan 47 yaşındaki Turan İ. ile oğlu 17 yaşındaki Onurcan İ. tutuklandı.

Turan İ. verdiği ifadede, "Kiraladığım evde eşim sevgilisiyle birlikte olduğu için elimi kana buladım" dedi.

Bursa'da TIR şoförlüğü yapan Turan I., 3 yıl önce kendisini İsmail adındaki arkadaşı ile aldattığını öne sürdüğü eşi 37 yaşındaki Fatma I.'dan boşandı. İkisi erkek 3 çocukları bulunan çift bir süre sonra yeniden evlendi. Daha sonra bir tekstil fabrikasında çalışmaya başlayan Fatma İ. iddiaya göre burada tanıştığı Murat Çavuş ile ilişkiye girdi. Bunu öğrenen Turan İ. kavga ettiği eşinden "Artık yapmayacağım" sözü alınca, tüm masrafları karşılayıp ev tuttu, ilişkiden haberdar olan akraba ve komşularına ise "Boşandık" dedi.

EŞİ SEVGİLİSİNİ EVE ALINCA

Turan I., iddiaya göre eşinin sözünde durmadığını, kirasını kendisinin ödediği evde Fatma I.'nın sevgilisi Murat Çavuş ile ilişkiye girdiğini öğrenince çılgına döndü. Kocasının olaydan haberdar olduğunu duyan Fatma I. evi terk edip, sevgilisi Murat Çavuş'un, Merkez Osmangazi İlçesi Çirişhane Mahallesi'nde bulunan ağabeyi Ali Çavuş'un evinde yaşamaya başladı.

Eşinin sevgilisi ile yaşadığı evi geçen çarşamba günü öğrenip, oğlu Onurcan ile bu eve giden Turan I., iddiaya göre konuşmak istediği eşinin kendisine hakaret etmesi üzerine kan döktü. Turan I., eşi Fatma I.'yı saçından sürükleyip bıçakla ağır yaraladı. Karşısına çıkan Ali Çavuş'u bıçakla, annesi 73 yaşındaki Yazgın Çavuş'u döverek yaralayan Turan I. ile oğlu, daha sonra "Ne yapıyorsunuz" diye bağıran Murat Çavuş'u bıçaklayarak öldürdü. Yaralılardan durumu ağır Olan Fatma I. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Yazgın ve Ali Çavuş ise Muradiye Devlet Hastanesi'ne yatırıldı. Olay yerinde iki bıçak bulan polis, şüphelilerden Turan I.'yı bir gün sonra Mudanya'da, oğlu Onurcan I.'yı ise Merkez osmagnazi İlçesi Dikkaldırım Mahallesi'ndeki bir akrabalarının evinde yakalandı.

ZORUMA GİTTİ

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Turan I., yaşanan arbedede oğlu Onurcan ile birlikte eşini ve Ali Çavuş'u birlikte bıçakladıklarını, fakat Murat Çavuş'u kendisinin öldürdüğünü söyledi.

"Fatma gururumla oynadı" diyen Turan I., "Beni iki kez aldatmasına, üç çocuğumun geleceği için katlandım. Ona ayrı ev tuttum. Kirasını ödediğim bu evde eşimin sevgilisiyle birlikte olduğu, beni aldattığı için elimi kana buladım. Beni aldatması zoruma gitti, sonra da olanlar oldu. Yaşanan olaylardan sonra Murat'ın öldüğünü, polis beni yakalayınca öğrendim" dedi.

BİRLİKTE YAŞADIĞI ANNESİNİ BANYODA
KESTİ... DİĞER SAYFADA[PAGE]

ANNESİNİ KESTİ

KONYA'da, işsiz 35 yaşındaki Mustafa Dönertaş, birlikte oturduğu annesi 56 yaşındaki Havva Dönertaş'ı, tartışmanın ardından banyoda boğazını keserek öldürdü. Komşularının ihbarı üzerine çilingirle eve giren polisler, Mustafa Dönertaş'ı, annesinin cesedi başında elinde bıçakla beklerken buldu.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Abdülaziz Mahallesi Yıldırım Sokak'ta 3 katlı apartmanın son katında meydana geldi. Eşi yıllır önce ölen Havva Dönertaş, bugün öğle saatlerinde, birlikte oturduğu bekar oğlu Mustafa Dönertaş'la tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce sinirlenen Mustafa Dönertaş, saldırdığı annesini tartaklamaya başladı. Kadının çığlıklarını duyan alt komşuları, gürültü sesinin kesilmesi üzerine şüphelenip polisi aradı.

BAŞINDA BEKLERKEN BULUNDU

Eve gelen polis, kapının zilini çaldı. Açan olmayınca çilingir yardımıyla eve giren polis, banyo kapısının açık olduğunu fark etti. Banyoya yönelen polis, Mustafa Dönertaş'ı elinde bıçakla boğazını kestiği yerde kanlar içinde yatan annesinin başında beklerken gördü. Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri Havva Dönertaş'ın yaşamını yitirdiğini saptadı. Boğazında 10 santimetre derinliğinde kesi olan Havva Dönertaş'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırıldı.

Daha önce de annesine şiddet uyguladığı ve şizofreni hastası olduğunu öne sürülen Mustafa Dönertaş gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Dönertaş'ın, elinde 6 paket sigara olması dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.