BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16
HABER /  MEDYA

Yeni Bir Hayat kim elendi erkek ve kızlar evinde şok!

Show TV'de yayınlanan Yeni Bir Hayat 'de erkekler ve kızlar evinden kim elendi belli oldu. Yeni Bir Hayat evinde erkek ve kız yarışmacılardan veda eden isimler.

Abone ol

Yeni Bir Hayat yarışmasının dördüncü haftasında kızlar ve erkekler evinden kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Kızlar evinden elenen isim Dilara oldu. Peki Yeni Bir Hayat'da erkekler evinden kim elendi?

Yeni Bir Hayat yarışmasının eleme gününde gözyaşları vardı. Erkekler ve kızlar evinden elenen isimler oylama sonucunda belirlendi. En düşük oyu alan 3 isimden birini jüri kurtarırken geriye kalanlar için yarışmacılar oylama yaptı. 

KIZLAR EVİNDEN KİM ELENDİ?

Kızlar evinden Dilara, Yeliz ve Ece'nin arasından Yeliz'i koruma altına aldı jüri. Böylece Ece ve Dilara elemeye kalan isimler oldu. Eleme adayları belirlendikten sonra önce kızlar evinden 'kim gitsin' sorusu için oylama yapıldı. En çok oyu alan Dilara Yeni Bir Hayat evinden elendi. Ece ise evde kalan isim oldu.

ERKEKLER EVİNDEN KİM ELENDİ?

Erkekler evinden eleme potasına giren 3 isim ise İzzet, Burak ve Fevki oldu. Yeni Bir Hayat jürisi erkeklerden Fevki'yi koruma altına alınırken İzzet ve Burak elemeye çıktı. Yapılan oylamanın sonucunda Burak evden elendi. Erkekler ve kızlar evindeki yarışmacıların tamamının Burak'a oy vermesi dikkat çekici oldu.