BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Yazıcıoğlu'nun eşinden Erdoğan'a sitem

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'ndan Başbakan Erdoğan'a sitem dolu sözler...

Abone ol

Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu , Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın 'Muhsin kardeşimin eksikliğini hissediyorum' sözlerini değerlendirdi.

Yazıcıoğlu, “Muhsin başkan herkese vefa göstermiştir, Başbakan'a da göstermiştir. Onun için Başbakanın da kaza süreci ile ilgili bize vefa göstermesini beklerim” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir toplantıda 25 Mart 2009 tarihinde Göksun ilçesi yakınlarında helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak, “Türk siyasi hayatının, inancıyla, dava adamlığıyla, ilkeleriyle, duruşuyla, üslubuyla, çilekeş örnek şahsiyetlerden biri olarak gördüğüm Muhsin kardeşimin eksikliğini hele hele şu günlerde, çok daha derin şekilde hissediyorum. Ailesine ve milletimize bir kez daha baş sağlığı diliyor. Rabbimden mekanın cennetolmasını, niyaz ediyorum” demişti.

Başbakan Erdoğan’ın bu sözlerini değerlendiren Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, “Muhsin Başkanın illa eşi dostu olmasına gerek yok herkese vefa göstermiştir, Başbakana da göstermiştir. Onun için sayın Başbakanın da kaza süreci ile ilgili bize vefa göstermesini beklerim. Çünkü sözün sahibi ben değilim, sayın Başbakan. Orada ne demek istediğini Başbakana sormak lazım onun cevabını beklemek lazım” diye konuştu