BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,17
ALTIN 2.474,25
HABER /  GÜNCEL

Yatak odasında neler gördü?

Yatak odasında karısının polis sevgilisini öldüren koca son savunmasında bakın neler dedi?

Abone ol

Trabzon Akçaabat’ta geçen yıl evinin yatak odasındaki gardırobun arkasında yakaladığı eşi Melek T.’nin (26) sevgilisi polis memuru Hasan Konukçu’yu (29) öldüren garson Şenol T. (31), Trabzon 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşmasına çıktı.

Şenol T. son savunmasında şunları söyledi: "Eve gittiğimde yengem evdeydi. Eşimin rahatsızlanıp yatak odasına gittiğini, çocukların ise dışarıda oynadıklarını söyledi. Yatak odasının kapısını açmak istedim, kilitliydi. Kapıyı çaldım, eşim bir müddet sonra açtı. Oda duman altındaydı. Küllükte eşimin kullandığı sigaradan farklı marka sigara izmaritleri gördüm. Çekmecedeki ruhsatsız silahı alıp odayı aramaya başladım. Gardırobun arkasına saklanmış Hasan Konukçu’yu gördüm. Elini beline attığını fark ettim. Ben de bir el ateş ettim. Pişmanım" dedi.

Mahkeme, önce ’Kasten adam öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırdığı Şenol T.’nin cezasını, gizli ilişkinin getirdiği tahrik ve mahkemedeki iyi halini de gözönüne alarak 13 yıl 4 ay hapse çevirdi.