BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.491,66
HABER /  GÜNCEL

Yaralı askerin ağzından dehşet anları!

Bingöl'de askeri konvoya gerçekleştirilen saldırıda yaralanan asker o an yaşadıklarını kelimeler boğazına dizilerek anlattı

Abone ol

Dün Bingöl-Muş karayolunda 10 şehit verdiğimiz PKK saldırısında yaralanan asker, yaşadıklarını . İşte ismini vermek istemeyen yaralı askerin ağzından dünkü hain saldırının öncesi ve sonrasında yaşananlar:

BİR ANDA OLDU

“Üç araçlık konvoyla yola çıkmıştık. Otobüslerde 35'er kişiydik ve her otobüste üç tane silahlı muhafız vardı. Yüksek tepelik bir yere geldik. Ne olduysa zaten orada oldu. Bir anda ateş altına alındık, önce roket attılar sonra dakikalarca taramaya başladılar.

Roket otobüse isabet etti. Ardından dört bir yandan ateş altına alındık.

KOMUTANLAR HAYATIMIZI KURTARDI

Komutanlarımız saldırı sırasında verdikleri emirlerle hayatımızı kurtardı. Hemen ‘yere yatın’ talimatını verdi. Kurşunlardan kaçmak için yere yattık. Boşluğa attık kendimizi. Ama gözümün önünde bir arkadaşım sırtından, bir arkadaşım da midesinden vuruldu. Benim vücudumda da ufak tefek sıyrıklar var ama durumum iyi.

Otobüslerdeki muhafızlar teröristlere ellerinden geldiğince karşılık vermeye çalıştı. Bu karşılık onları biraz püskürttü. Sürekli ateş altındaydık. Komutanlarımız saldırı sırasında da sonrasında da söyledikleriyle hayatımızı kurtardı.

ŞEHİT OLAN ASKERLER ARKADAŞIMDI

Şehit olan askerlerin çoğu arkadaşımdı, diğerlerini de tanıyordum. Lütfen, daha fazla konuşmak istemiyorum, Yaralanan iki arkadaşımın durumuysa iyiymiş, bugün haberi geldi.”