BIST 9.080
DOLAR 32,41
EURO 35,05
ALTIN 2.328,51
HABER /  GÜNCEL

Yaraladığı köpeği serbest kalınca öldürdü! Hatay'da feci olay!

ANKARA'daki köpeğe tecavüz olayı konuşulurken isyan ettiren bir haber de Hatay'dan geldi. Gözü dönmüş cani bir evin bahçesindeki köpeği bıçakla yaraladıktan sonra gözaltına alındı ve serbest bırakılmasının ardından bu köpeği yeniden bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

HATAY'ın Samandağ ilçesinde, Sinan Aydoğan isimli kişi bir evin bahçesindeki 'Goldi' isimli köpeği bıçakla yaraladıktan sonra gözaltına alındı. Kısa bir süre sonra serbest bırakılan cani, köpeği öldürdü.

Olay, ilçeye bağlı Karaçay Mahallesi’nde meydana geldi. Randa ailesinin, evlerinin bahçesinde beslediği Golden Retriever cinsi köpekleri Goldi, 19 Temmuz'da saat 01.30 sıralarında alkollü olduğu iddia edilen Sinan Aydoğan tarafından bıçaklandı. Köpeğin inlemeleri üzerine dışarı çıkan Nejdet Randa, Goldi'yi yaralı halde bulurken, saldırgan Sinan Aydoğan'ı yakadı. İkili arasında arbede çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen jandarma ekipleri, Aydoğan'ı gözaltına aldı. Yoldan geçerken tesadüfen gördüğü Goldi'yi bıçakladığı belirlenen Aydoğan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Aydoğan, serbest kalır kalmaz geri gelip, Goldi’yi 2'nci kez bıçakladı. Saldırgan bu kez kaçarken, aile sabah uyandıklarında köpeklerini kanlar içerisinde buldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürülen Goldi, veteriner hekim tarafından alındığı ameliyatta, bıçak darbelerinin akciğere verdiği hasar nedeniyle hayatını kaybetti.

Sosyal medyada yoğun tepki

Goldi'nin bıçaklanarak öldürülmesi sosyal medyada tepkiye neden oldu. Kullanıcılar, iki kez serbest kalan Aydoğan'ın tutuklanması için çağrıda bulunurken, bir kullanıcı ise, Aydoğan ile yaptığı konuşmayı paylaştı. Sosyal medya kullanıcısının verdiği tepkiye, 'Ben bıçakladım, hayırdır?' cevabı veren Aydoğan'ın, 'Neden yaptığı' sorulunca da 'Fazla merak başa bela getirir, sana anlatana sor bence' cevabı tepkileri arttırdı.